0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ Damien.Αφού δεν εκδίδεται σχετική εγκύκλιος, όπως έγινε φέτος με τις αιτήσεις επανεξέτασης για ΠΥΣΔΕ, υποβάλλεται στην Δ/νση που ανήκω οργανικά σε μορφή αίτησης προς την Δ/νση Προσωπικού χωρίς μηχανογραφημένη εκτύπωσή της από το σύστημα , μόνο με αριθμό πρωτοκόλλου, μάλλον, έτσι;
Αχ, βρε παιδιά, διαβάζω και τα δικά σας παράπονα και δεν ξέρω αν "παρηγοριέμαι" ή αν εξοργίζομαι ακόμα περισσότερο με την κατάσταση... Υπομονή σε όλους να βγάλουμε και αυτή τη χρονιά, αν και πολύ φοβάμαι ότι μας περιμένουν πολύ χειρότερες...
Έχω βαρεθεί να παίρνω τηλέφωνα και να λέω το ίδιο πράγμα παντού..Η Α. είναι στο νησί και θέλει να πάρει εσωτερική απόσπαση (που παίρνει κάθε χρόνο, πόσο μάλλον τώρα που έφυγαν τόσες με σύνταξη) αλλά για να φύγει, πρέπει κάποιος να έρθει να πάρει τη θέση της.Εγώ ενδιαφέρομαι για την θέση της, την θέλω, αλλά δεν πήρα απόσπαση γιατί στο συγκεκριμένο νομό δεν βγάλανε καθόλου κενά.Στο νομό που είμαι, είναι και η
Παράθεση από: Ilek05 στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 03:35:36 pmΈχω βαρεθεί να παίρνω τηλέφωνα και να λέω το ίδιο πράγμα παντού..Η Α. είναι στο νησί και θέλει να πάρει εσωτερική απόσπαση (που παίρνει κάθε χρόνο, πόσο μάλλον τώρα που έφυγαν τόσες με σύνταξη) αλλά για να φύγει, πρέπει κάποιος να έρθει να πάρει τη θέση της.Εγώ ενδιαφέρομαι για την θέση της, την θέλω, αλλά δεν πήρα απόσπαση γιατί στο συγκεκριμένο νομό δεν βγάλανε καθόλου κενά.Στο νομό που είμαι, είναι και η