0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι οι Χαλυβουργοι αντί να γράφουν κατεβατά σε φόρα έδωσαν φωτεινό παραδειγμα αγωνιστικότητας σε όλο το πανελλήνιο!Είναι κατι μέρες τώρα που με εχει λιώσει η στενοχώρια γιατί δεν μπόρεσα να γίνω τεχνίτης σαν τον πατέρα μου...
Μίλησα με τον αιρετό και μου είπε πως η γραμμή που θα ακολουθήσουν αύριο είναι να δοθούν αποσπάσεις σε συναδέλφους με σοβαρά προβλήματα υγείας και μόνο σε αυτούς εκτός και αν αλλάξει γνώμη η πολιτική ηγεσία και λάβει υπόψιν της τα λειτουργικά κενά..
voreios, ξέρεις τι αντιλαμβάνομαι ως αδικία; Οι αποσπάσεις υποτίθεται ότι καλύπτουν κοινωνικές ανάγκες. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι άνθρωποι με πολλά προβλήματα (άρρωστους γονείς, παιδιά κλπ) παραμένουν στου διαόλου τη μάνα "λόγω ειδικότητας", ενώ φιλόλογος με 0 μόρια μετακινείται. Όπως επίσης μου φαίνεται πολύ περίεργο σε νομούς που ΟΛΟΙ κάνουν γερμανικά, να αποσπώνται τουλάχιστον πέντε καθηγήτριες γαλλικών με 3 μόρια (δηλ. μόνο με 3 χρόνια προϋπηρεσία και χωρίς άλλες υποχρεώσεις) και να μην παίρνουν απόσπαση άνθρπωποι με πολύ βαριά θέματα. Ξέρεις, όταν νιώθεις ότι αυτό που ισχύει για όλους, δεν ισχύει για σένα, τρελαίνεσαι. Και εμείς των γαλλικών έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα...