0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kirea στις Ιουνίου 27, 2012, 09:00:59 pm Επειδή δεν μπορούν να συγκριθούν ανόμοια πράγματα νομίζω ότι καλώς προηγούνται οι της α/θμιας.Άλλωστε τα κενά αυτά θα μπορούσαν να δοθούν για μεταθέσεις στην α/θμια και να μην υπάρχει καν η δυνατότητα απόσπασης για συναδέλφους της β/θμιας.Μην είμαστε αχάριστοι λοιπόν. Ειναι λειτουργικα κενα και οχι οργανικα.Θεωρεις λοιπον δικαιο να φευγει με 8 μορια της πρωτοβαθμιας και ατομο με 60 μορια να αναπληρωνει το κενο του;Στην Κρητη εφυγαν συναδελφοι με 8 μορια και εμειναν συναδελφοι με τρια παιδια και με σοβαρα προβληματα υγειας. Και δε μιλω για τον εαυτο μου.Δικαιο το θεωρεις αυτο;
Επειδή δεν μπορούν να συγκριθούν ανόμοια πράγματα νομίζω ότι καλώς προηγούνται οι της α/θμιας.Άλλωστε τα κενά αυτά θα μπορούσαν να δοθούν για μεταθέσεις στην α/θμια και να μην υπάρχει καν η δυνατότητα απόσπασης για συναδέλφους της β/θμιας.Μην είμαστε αχάριστοι λοιπόν.
Τελικά υπάρχει κάποιος αιρετός ή μη που να γνωρίζει πότε συνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ για τις αποσπάσεις στους φορείς, αφού αυτές λογικά θα είναι οι πρώτες, που θα ανακοινωθούν;