0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα!εγώ εχω να ρωτήσω αν κανείς εχει ακούσει τίποτα για τον αριθμο των αποσπάσεων
Παράθεση από: taratazoum στις Ιουλίου 29, 2012, 12:00:24 pmκαλημέρα!εγώ εχω να ρωτήσω αν κανείς εχει ακούσει τίποτα για τον αριθμο των αποσπάσεωνΑκούγεται για ένα ποσοστό 10% λιγότερο από πέρυσι.
Σε τηλ σήμερα στο υπουργείο μου είπανε πως δεν υπάρχει περίπτωση για σήμερα. Οπότε, της λέω θα βγουν αύριο και μου λέει στην αρχή όχι και μετά μου το γυρνάει σε δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω πότε θα βγουν ότι μας πει ο υπουργός. Είχε κ ύφος.... Μας δουλεύουν μου φαίνεται...
Παράθεση από: bonita στις Ιουλίου 30, 2012, 11:51:30 amΣε τηλ σήμερα στο υπουργείο μου είπανε πως δεν υπάρχει περίπτωση για σήμερα. Οπότε, της λέω θα βγουν αύριο και μου λέει στην αρχή όχι και μετά μου το γυρνάει σε δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω πότε θα βγουν ότι μας πει ο υπουργός. Είχε κ ύφος.... Μας δουλεύουν μου φαίνεται...Απορία: η ΟΛΜΕ, ΔΟΕ είναι παραλία, φραπέ κτλ;παρέμβαση καμία;
Μπερδεύτηκα με το "η απόφαση εχει φυγει απο αυτους". Ποιοι ειναι αυτοι και για τι αποφασίζουν, αφου δεν ειναι υπευθυνοι για δ/νσεις;