0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gspy στις Αυγούστου 03, 2012, 03:25:58 pmΔεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει! Έχουν βγει όλι οι φορείς εκτός από τα ΙΕΚ ή είμαι τυφλός και δεν τα έχω δει;Ηρέμησε φίλε μια χαρά βλέπεις.Δεν βγήκαν ακόμη αυτές.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει! Έχουν βγει όλι οι φορείς εκτός από τα ΙΕΚ ή είμαι τυφλός και δεν τα έχω δει;
Λοιπόν ανασταίνομαι μετά από πολύυυυ καιρό και ρωτάω (γιατί μου ήρθε τελειωμένη φλασιά) και άντε και βγήκαν από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και άντε και την πήρα (λέμε τώρα). Ανάληψη υπηρεσίας και κενά τώρα ή από Σεπτέμβρη; Συγχαρητήρια σε όσους την πήραν εύχομαι καλά αποτελέσματα για όλους.
Συγνώμη παιδιά αλλά επειδή έκανα για 1η φορά αίτηση απόσπασης, οι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ είναι οι << Αποσπάσεις εκπαιδευτικων ΔΕ στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης>>;Έχω πλήρη άγνοια...συγνώμη
Παράθεση από: chrisg στις Αυγούστου 03, 2012, 03:40:50 pmΣυγνώμη παιδιά αλλά επειδή έκανα για 1η φορά αίτηση απόσπασης, οι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ είναι οι << Αποσπάσεις εκπαιδευτικων ΔΕ στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης>>;Έχω πλήρη άγνοια...συγνώμη όχι,από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη....οι παραπάνω αφορούν τα γραφεία Περιφέρειας και Διεύθυνσης...
Για ΠΥΣΔΕ κανένα νέο;
ρε παιδια τι διαφορα εχουν τα αρχεια αποσπασεις απο αποσπασεις κατα προτεραιοτητα??