0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαν να έχει πέσει βόμβα και σχεδόν όλοι να έχουν φύγει !!!!! (μάλλον ευχαριστημένοι αποχώρησαν και καλά έκαναν)Είμαι άραγε ο μόνος που κάνει refresh περιμένοντας ΙΕΚ ? Helloooo ακούει κανείς ?
μπραβο vee θα κανεις παρτυ στο σπετσονι χαχαχαχα
Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Δεν είμαι ακόμα μόνιμη και δεν ξέρω! Γιατί υπάρχουν τόσοι πίνακες; Τι διαφορά έχει ο ένας που λέει "αποσπάσεις κατά προτεραιότητα" από αυτόν που λέει "αποσπάσεις"; Ισχύουν και οι δύο; Δε βρίσκω πουθενά μια φίλη μου κι έχω τρελαθεί!!!
Στις αποσπάσεις κατά προτεραιότητα (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) είναι όσοι υπάγονται σε ειδικές κατηγορίες. Στις αποσπάσεις είναι οι υπόλοιποι.
Παράθεση από: malioni στις Αυγούστου 03, 2012, 05:11:44 pmΣαν να έχει πέσει βόμβα και σχεδόν όλοι να έχουν φύγει !!!!! (μάλλον ευχαριστημένοι αποχώρησαν και καλά έκαναν)Είμαι άραγε ο μόνος που κάνει refresh περιμένοντας ΙΕΚ ? Helloooo ακούει κανείς ?Δεν εισαι μονος ειμαι και γω εδω...Σχόλασαν όλοι τωρα, εκτιμώ οτι απο Δευτέρα θα έχουμε νεα....
Παράθεση από: heren στις Αυγούστου 03, 2012, 05:14:21 pmΠαράθεση από: malioni στις Αυγούστου 03, 2012, 05:11:44 pmΣαν να έχει πέσει βόμβα και σχεδόν όλοι να έχουν φύγει !!!!! (μάλλον ευχαριστημένοι αποχώρησαν και καλά έκαναν)Είμαι άραγε ο μόνος που κάνει refresh περιμένοντας ΙΕΚ ? Helloooo ακούει κανείς ?Δεν εισαι μονος ειμαι και γω εδω...Σχόλασαν όλοι τωρα, εκτιμώ οτι απο Δευτέρα θα έχουμε νεα....Είμαστε και άλλοι...να τυπώσουμε μπλουζάκια "Ήμουν και εγώ στο forum, όταν όλοι είχαν φύγει"... :-)