0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω δυο ερωτήσεις;1) Πήρα απόσπαση στην Α φάση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στην 5η μου επιλογή. Μπορώ να κάνω αίτηση ξανά για βελτίωση της απόσπασης; Και αν ναι, αρκούν τα δικαιολογητικά από την Α φάση ή πρέπει να τα ξανακαταθέσω;2)Επίσης, τώρα είδα ότι μπορώ να κάνω και σε ΠΥΣΠΕ. Θεωρείται νέα αίτηση αυτή ή τροποποίηση; Έχω μπερδευτεί!
Παράθεση από: gspy στις Αυγούστου 08, 2012, 09:34:00 pmΝα κάνω δυο ερωτήσεις;1) Πήρα απόσπαση στην Α φάση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στην 5η μου επιλογή. Μπορώ να κάνω αίτηση ξανά για βελτίωση της απόσπασης; Και αν ναι, αρκούν τα δικαιολογητικά από την Α φάση ή πρέπει να τα ξανακαταθέσω;2)Επίσης, τώρα είδα ότι μπορώ να κάνω και σε ΠΥΣΠΕ. Θεωρείται νέα αίτηση αυτή ή τροποποίηση; Έχω μπερδευτεί!1. Πρόκειται για τροποποίηση απόσπασης. Απαιτούνται δικαιολογητικά τα οποία θα εξηγούν γιατί ζητάς την 1η επιλογή και όχι την 5η. Η αίτηση αυτή θα γίνει δεκτή μόνο αν οι λόγοι είναι σοβαροί (έτσι λέει το Υπουργείο).2. Νομίζω θα δηλωθεί στην πρώτη αίτηση βάζοντας το κουτάκι "επιθυμώ και πρωτοβάθμια".
Άρα τώρα μένουν μόνο τα ΤΕΙ.