0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μίλησα με ΚΥΣΔΕ, αυτή τη στιγμή συνεδριάζουν,μου είπε η κοπέλα σήμερα ή αύριο
σε α-β-γ-δ αθηνας κ ανατ αττικη τα κενα πε02 ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ εως μηδενικα. μονο σε δυτ. αττικη κ πειραια καταγραφονται κενα φιλολογων. μακαρι το συμβουλιο να φερει συναδελφους στς περιοχες αυτες, ακομη κ αν εχουν προσωρας προσωπικο, γιατι στην πορεια , απο 3/9, ολο και νεα κενα θα προκυψου. καλη επιτυχια σε ολους (αν κ κατα βαθος ειμαι απαισιοδοξος).
Παράθεση από: rataplan στις Αυγούστου 29, 2012, 04:09:21 pmσε α-β-γ-δ αθηνας κ ανατ αττικη τα κενα πε02 ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ εως μηδενικα. μονο σε δυτ. αττικη κ πειραια καταγραφονται κενα φιλολογων. μακαρι το συμβουλιο να φερει συναδελφους στς περιοχες αυτες, ακομη κ αν εχουν προσωρας προσωπικο, γιατι στην πορεια , απο 3/9, ολο και νεα κενα θα προκυψου. καλη επιτυχια σε ολους (αν κ κατα βαθος ειμαι απαισιοδοξος).Όχι μηδενικά τα κενά,μηδενικά τα δηλωθέντα από τις διευθύνσεις κενά για να έχουν''κάβα''για τα επερχόμενα ρουσφέτια τους(π.χ.με αναπληρωτές) Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ βγαίνουν πιθανότατα αύριο αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο μήπως χρειαστεί μία ακόμα μέρα.Ελπίζω αυτό να μη μας πουντιάσει!
Γιατι αυριο ;Αφου ειχαν πει για σημερα.Η πρωτοβαθμια και πολλες αποσπασεις και με λιγοτερα μορια και εγκαιρα .Εμεις της δευτεροβαθμιας ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεού.
Μόλις μίλησα με το υπουργείο... για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ.. προσπάθουν να τις βγάλουν σήμερα τις αποσπάσεις...καλή τύχη σε όσους περιμένουν απόσπαση.
Παράθεση από: angela.pe στις Αυγούστου 30, 2012, 05:09:54 pmΓιατι αυριο ;Αφου ειχαν πει για σημερα.Η πρωτοβαθμια και πολλες αποσπασεις και με λιγοτερα μορια και εγκαιρα .Εμεις της δευτεροβαθμιας ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεού.τα στοιχεια λογικα ειναι απο το survey. αν τωρα στην πορεια προκυψουν νεα κενα, ιδιως απο 3/9 κ εντευθεν ειναι αλλο θεμα....