0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ γω που πήρα για τις απολύσεις μας δεν ήξεραν ακόμα τίποτα, στην β αθήνας. είπαν να ξαναπάρω από τρίτη. πάλι θα μας τρέχουν και στο ίκα του εργοδότη για υπογραφες και σφραγίδες! Μα τι κακό κι αυτό κάθε χρόνο!!! Δεν μπορούν να τα έχουν έτοιμα εκείνοι αυτά και μας στέλνουν εμάς; για τα μηχανογραφικά είδα ότι μέχρι 5 ιουλίου είναι η προθεσμία, άρα λογικά μετά θα ακολουθήσουν οι αιτήσεις μας, σωστά; να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω που να το γράψω για να μου απαντήσει κάποιος. Στον κλάδο μας, γι αυτό το γράφω εδώ, υπάρχει κανείς που έχει πάει ΑΜΩ; Πόσες ώρες είχε στην δευτεροβάθμια; Πιστεύετε αξίζει; γιατί το σκέφτομαι πρώτη χρονιά να το δηλώσω, μόνο για β αθήνας βέβαια, αλλά και πάλι δεν ξέρω.. είμαι σε δίλημμα..
κ γω που πήρα για τις απολύσεις μας δεν ήξεραν ακόμα τίποτα, στην β αθήνας. είπαν να ξαναπάρω από τρίτη. πάλι θα μας τρέχουν και στο ίκα του εργοδότη για υπογραφες και σφραγίδες! Μα τι κακό κι αυτό κάθε χρόνο!!! Δεν μπορούν να τα έχουν έτοιμα εκείνοι αυτά και μας στέλνουν εμάς; για τα μηχανογραφικά είδα ότι μέχρι 5 ιουλίου είναι η προθεσμία, άρα λογικά μετά θα ακολουθήσουν οι αιτήσεις μας, σωστά;
Παράθεση από: planety στις Ιουνίου 16, 2012, 03:32:31 pmκ γω που πήρα για τις απολύσεις μας δεν ήξεραν ακόμα τίποτα, στην β αθήνας. είπαν να ξαναπάρω από τρίτη. πάλι θα μας τρέχουν και στο ίκα του εργοδότη για υπογραφες και σφραγίδες! Μα τι κακό κι αυτό κάθε χρόνο!!! Δεν μπορούν να τα έχουν έτοιμα εκείνοι αυτά και μας στέλνουν εμάς; για τα μηχανογραφικά είδα ότι μέχρι 5 ιουλίου είναι η προθεσμία, άρα λογικά μετά θα ακολουθήσουν οι αιτήσεις μας, σωστά; Δεν είναι καταπληκτικό, όταν κάποιος που έχει προσωπικό όφελος, να μην αντέχει την ουρά στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ να απαιτεί από άλλον να κάνει αυτή τη δουλειά για δεκάδες ταυτόχρονα, χωρίς να ξέρει μάλιστα ποιοι έχουν δικαίωμα για επίδομα ανεργίας;Επίσης, οι συμβάσεις λήγουν την 30η Ιουνίου, οπότε οι απολύσεις δε μπορούν να εκδοθούν πιο πριν. Τι να σου πουν και την Τρίτη;
μάλλον θα φταίω εγώ που έχω πέσει σε όλους τους αμόρφωτους και κομπλεξικούς δημόσιους υπαλλήλους του ικα και του οαεδ, οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν με τα νεύρα του κόσμου, λες και δεν είχαμε καλύτερη δουλειά να κάνουμε από το περιμένουμε στην ουρά τους. απολογούμαι γι αυτό τότε. μπορεί να έχεις δίκιο και να υπάρχουν κι άλλοι (σίγουρα θα υπάρχουν, γιατί όχι, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί), μέχρι να τους βρω, η γνώμη μου δεν θα αλλάξει... και δεν θα συνεχίσω άλλο την κουβέντα, τόσο γιατί είμαστε εκτός θέματος όσο και επειδή δεν μπορώ ούτε έχω τη διάθεση να αλλάξω τη γνώμη κανενός, έχω τη δική μου και μου φτάνει. τα βλέπεις από τη μεριά σου και καλά κάνεις, αλλά μην ξεχνάς να μπαίνεις και στη θέση του άλλου καμιά φορά, που ξεκινάει με ευγένεια να εξυπηρετηθεί κι αντ'αυτού εισπράττει περιφρόνηση και αγένεια. δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ όμως έχω βαρεθεί να γυρνάω και το άλλο μάγουλο, εδώ και λίγο καιρό, έχω αρχίσει να αντιδράω... καληνύχτα και καλή συνέχεια!
Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με τις αιτησεις που κανουμε καθε χρονο για τους πινακες των αναπληρωτων. Περιπου τετοια εποχη δεν γινονται; Ξερει καποιος αν θα γινουν φετος κανονικα;Ευχαριστω....