0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και κατι ακόμα ...εαν ψαξατε τους πινακες σας στο e-aitisi θα δείτε ότι εχει μονο αυτους που αρνηθηκαν ή παραιτήθηκαν από την γενική παιδεια...Δεν θα επρεπε να εχει και της ειδικής εφόσον διαγράφεσαι από όλους τους πίνακες και για το επόμενο έτος? από το δικό μου κλαδο παντως τα αρνηθηκαν ή παραιτήθηκαν γυρω στα 10 δεν φαινονται στους πίνακες αποκλειομενων
Παράθεση από: kxrysa στις Ιουλίου 13, 2012, 09:49:45 pmΚαι κατι ακόμα ...εαν ψαξατε τους πινακες σας στο e-aitisi θα δείτε ότι εχει μονο αυτους που αρνηθηκαν ή παραιτήθηκαν από την γενική παιδεια...Δεν θα επρεπε να εχει και της ειδικής εφόσον διαγράφεσαι από όλους τους πίνακες και για το επόμενο έτος? από το δικό μου κλαδο παντως τα αρνηθηκαν ή παραιτήθηκαν γυρω στα 10 δεν φαινονται στους πίνακες αποκλειομενωνΣυγνώμη αυτούς που αρνήθηκαν που τους έχει γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα σε κανένα κλάδο. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα ενός κλάδου που φαίνονται;
Για όσους δεν εγγράφονται για πρώτη φορά στους πίνακες αναπληρωτών εκτός από επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών απαιτείται να προσκομίσουν επιπλέον και απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ;
Μήπως καταλάβατε τί εννοεί όταν λέει ότι για τους κλαδους στους οποίους έχουν εξαντληθεί τα 60 και 40% δεν θα συνταχθεί ενιαίος πίνακας διορισμών με πραγματική προϋπηρεσία το σχολικό έτος 2012-2013; Αυτο συνεπάγεται ότι οι διορισμοί θα γίνουν από το 24μηνο;
Σ'ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Εχω μια ακόμη απορία.Οι αιτήσεις κατατίθονται φέτος μόνο στις διευθύνσεις και όχι και στα γραφεία α'βαθμιας ή β'βάθμιας εκπαίδευσης ;