0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο
Μήπως δεν είναι δυνατόν να ξέρουν από τώρα;Μήπως όμως ήδη ξέρουν πόσα πολλά κενά θα έχουν και υπολογίζουν το ξεκίνημα;Και φυσικά δεν είναι και οι μέσω ΕΣΠΑ σε αυτά τα νούμερα.
Σχετικά με το "κάποιο έγγραφο που να δείχνει το ΑΦΜ" - θα πάρω σε φωτοτυπία το περσινό μου εκκαθαριστικό αλλά πρέπει να είναι επικυρωμένο και αυτό;
Παράθεση από: Serendipity στις Ιουλίου 15, 2012, 10:20:17 pmΣχετικά με το "κάποιο έγγραφο που να δείχνει το ΑΦΜ" - θα πάρω σε φωτοτυπία το περσινό μου εκκαθαριστικό αλλά πρέπει να είναι επικυρωμένο και αυτό; αν είσαι "παλιά" δεν χρειάζεται. μόνο το πτυχίο, πέρα από την αίτηση και την ταυτότητα.
Μια ερώτηση εμείς οι δάσκαλοι πε 70 δηλώνουμε για ωρομίσθιοι κάποιοι μου είπανε οτι δεν δηλώνουμε εσείς τι λέτε..
Να ρωτήσω και εγω κάτι γιατί έχω ρωτήσει στην πρωτοβάθμια και δεν ξέρουν...έχω προυπηρεσία πριν τις 30/6/2010 σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και μετά με πήραν αναπληρώτρια..δικαιούμε να μπω στους πίνακες για το 40%??και αν ναι ή οχι μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω την εγκύκλιο που να αφορά το θέμα αυτό?ευχαριστώ εκ των προτέρων...