0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oxi..
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στην τρίτη σελίδα της προκύρηξης γράφει μια πολύ ωραία επισήμανση. Όσοι εγγράφονται στον πίνακα αναπληρωτών δεν μπορούν να διορισθούν σε θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών πριν συμπληρώσουν υπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομισθίου σε δημόσια σχολεία επί δύο τουλάχιστον πλήρη διδακτικά έτη, από την εγγραφή τους στον πίνακα. Πάντως στην πληροφορική σίγουρα δεν υπάρχουν τόσοι όσοι χρειάζονται για να διοριστούν που να πληρούν τις προϋποθέσεις. Αλλά τι θα γίνει;
Παράθεση από: Amelie στις Ιουνίου 02, 2006, 11:56:24 amOxi..Νομίζω όλα τα έγγραφα.
Δυο ερωτησεις:1. Κλάδος, Ομαδοπ.Ειδικότητα, Ειδικότητα, Λεκτικό ειδικότητας: Τι να βάλω σε καθένα από αυτα?2. Οι κωδικοί περιοχών σε τι χρειάζονται ?
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Ιουνίου 02, 2006, 12:18:41 pmΔυο ερωτησεις:1. Κλάδος, Ομαδοπ.Ειδικότητα, Ειδικότητα, Λεκτικό ειδικότητας: Τι να βάλω σε καθένα από αυτα?2. Οι κωδικοί περιοχών σε τι χρειάζονται ?Για το 1, κοίτα το επισυναπτόμενο.Για το 2, νομίζω χρειάζονται για το πληροφοριακό τους σύστημα (εύρεση-ταξινόμηση κλπ)
Επίσεις δεν μπορώ να βρώ τις Περιφεριακές Δ/σεις Εκπ/σης και ποιες περιοχές υπάγονται σε καθε μια από αυτές.Τις εχεις κανεις?
Τα δυσπρόσιτα τα έχει κάποιος πρόχειρα;