0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ομαδοπ.Ειδικότητα: ?
Αν δεν κάνω λάθος είναι στο 5ο φύλλο από το αρχείο που ανέβασε ο Dr_Michael πριν απο λίγο...Επειδή είμαι και λίγο αργόστροφος, Κλάδος : ΠΕ20Ομαδοπ.Ειδικότητα: ?Ειδικότητα: ΠΕ20Λεκτικό ειδικότητας: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙΣτις περιοχές προτίμισεις θα βάλουμε και τους κωδικούς ή μόνο την περιοχή?
Ερωτήσεις: 1. Όσοι πραγματοποίησαν προϋπηρεσία το σχολικό έτος 2005-6, θα συμπληρώσουν μόνο την αίτηση και δεν χρειάζεται άλλο χαρτομάνι;2. Εννοεί πως και οι ωρομίσθιοι θα πάρουν 1 μόριο για κάθε μήνα;!!!ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Οι υποψήφιοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, κατατάσσονται κατά σειρά που εξαρτάται από το σύνολο των μορίων:1. ένα μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού,
Παράθεση από: Autaras στις Ιουνίου 02, 2006, 01:20:12 pmΑν δεν κάνω λάθος είναι στο 5ο φύλλο από το αρχείο που ανέβασε ο Dr_Michael πριν απο λίγο...Επειδή είμαι και λίγο αργόστροφος, Κλάδος : ΠΕ20Ομαδοπ.Ειδικότητα: ?Ειδικότητα: ΠΕ20Λεκτικό ειδικότητας: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙΣτις περιοχές προτίμισεις θα βάλουμε και τους κωδικούς ή μόνο την περιοχή?Φίλε Autara εαν δεν κανω λάθος θα πρέπει να είναι ως εξής (το παράδειγμα είναι για ΠΕ20):Κλάδος: ΠΕ20Ομαδοπ. Ειδικότητα: Πληροφορικής ΑΕΙ-ΤΕΙΕιδικότητα: ΠληροφορικήςΛεκτικό Ειδικότητας: Πληροφορικής ΤΕΙΓια τις περιοχές προτίμησης απ' ότι θυμάμαι μάλλον τους κωδικούς
(...)1. Διαβάζοντας την εγκύκλιο κατάλαβα ότι όσοι για πρώτη φορά εργάστηκαν φέτος στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια (δηλαδή πέρισυ ήταν στον πίνακα Γ), φέτος θα πρέπει να υποβάλουν το ίδιο χαρτομάνι που υπέβαλαν και πέρυσι, δηλ. Αντίγραφο πτυχίου κτλ. (...)
να ρωτησω κι εγω καποια πραγματα1...Αφου καναμε αιτηση περισι κι εχουν τα στοιχεια μας, πχ πτυχια, θα κανουμε μονο την αιτηση φετος; Τιποτε αλλο; Ας πουμε φωτοτυπια ταυτοτητας επικυρωμενη κλπ δε θα χρειαστει;
4...Εχουν δικαιωμα οι αποτυχοντες του ασεπ να κανουν αιτηση για αναπληρωτες; Κατι για πινακα Γ ειδα. Και ποσους παιρνουν απ αυτους; Δηλαδη καποιος που ειναι απ τους πρωτους στον πινακα Γ θα διοριστει ενω ενας που ειναι απ τους τελευταιους του πινακα
2 ερωτήσεις και απο εμένα για να έχουμε καλύτερη εικόνα όλοι μας:1. έστω ότι δηλώνω μια περιοχή για διορισμό ως αναπληρωτής, με διορίζουν στην περιοχή αυτή άλλα για κάποιο λόγο δεν δέχομαι την τοποθέτηση.Τότε χάνω το δικαίωμα πρόσληψης σαν αναπληρωτής μόνο για την τρέχουσα σχολική χρονιά ή και παραπάνω???2. στην δήλωση για ωρομίσθιος δηλώνεις μόνο μια διεύθυνση