0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς Dr_Michael: απλή απορία, αλλά επείδη είπες πως θα ανέβαζες δείγμα της αίτησης σου, ήθελα να ρωτήσω αν θα το κάνεις τελικά.& γενικότερα θα ήθελα να πω συγχαρητήρια! Έχω βοηθηθεί πολύ!!! thnx!!!
Παιδιά σε αυτή την διεύθυνση θα βρείτε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις και ποιες περιοχές ανήκουν στην κάθε μία.Πχ Α' Δωδεκανήσου :Αρχάγγελος Απόσταση 33 Μόρια 7 Γραφείο Δ Γυμνάσια 1+1εσ Λύκεια 1 ΤΕΕ 1 Πληθυσμός 5500 Υψόμετρο 160θα βρείτε λοιπόν τα πάνταΗ διεύθυνση είναι:http://users.att.sch.gr/ymalliaros/
Να ρωτήσω και εγώ κάτι (χαζό ίσως.. ).. Στην αίτηση που κάνουμε για αναπληρωτές/ωρομίσθιους ζητάνε και το κινητό τηλέφωνο.. Έγραψα αυτό που είχα, αλλά εχτές άλλαξα αριθμό. Θα πρέπει να τους ενημερώσω ή δεν παίρνουν σε κινητά? Ή θα γίνω ρεζίλι αν πάω και τους πω "Συγγνωμη, ήρθα να σας ενημερώσω ότι άλλαξα κινητό" ??
Ξέρει κανείς πότε θα περαστεί η προϋπηρεσία του ολοήμερου για το 2005-6, από τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας?Σήμερα τελείωσε τυπικά η σχολική χρονιά για τα Δημοτικά, οπότε πρέπει να τις περάσουν στο σύστημα.Μπορούμε να πάρουμε (αν θέλουμε) βεβαίωση από την Δ/νση Πρωτοβάθμιας για την προϋπηρεσία του 2005-6?
Παράθεση από: pollux στις Ιούνιος 15, 2006, 05:36:31 μμΞέρει κανείς πότε θα περαστεί η προϋπηρεσία του ολοήμερου για το 2005-6, από τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας?Σήμερα τελείωσε τυπικά η σχολική χρονιά για τα Δημοτικά, οπότε πρέπει να τις περάσουν στο σύστημα.Μπορούμε να πάρουμε (αν θέλουμε) βεβαίωση από την Δ/νση Πρωτοβάθμιας για την προϋπηρεσία του 2005-6? Ξέρει κανείς κάτι?
Εχω τις εξής μικρές απορίες και σκέψεις.1)Σαν ωρομίσθιοι Β/θμιας συμφέρει άραγε να δηλώσουμε περιοχή τέτοια ωστε να χρειαστεί να νοικιάσουμε σπίτι κλπ?2)ο ωρομίσθιος Β/θμιας πληρώνεται το ίδιο την ώρα με τον ωρομίσθιο του ολοημέρου?3)Μήπως μπορεί να μου πεί κανεις τι πιθανότητες έχω για ωρομίσθιος Β/θμιας αν δηλώσω περιφέρεια αττικής?? Φέτος έκανα 8 ώρες σε ολοήμερο απο 7/2/06