0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για όσους είναι αποσπασμένοι στην Αβαθμια, όπου το έτος λήγει στις 21/6 επιστρέφουν στη διεύθυνση στην οποία ανήκουν;
Εγώ έχω μια άλλη απορία κι αν μπορείτε να μου την λύσετε: αν για λόγους υγείας δεν μπορεί κάποιος από εμάς να παρουσιαστεί τι γίνεται;
Οσοι όμως έχπυν σταλει σε αλλο ΠΥΣΔΕ για τις αναγκες τις υπηρεσιας που πάνε ;Υπαρχει νομολογία η οτι θέλει κάνει κάθε Δευτεροβάθμια ;
Αλλά σε κάθε περίπτωση μόλις η άδεια λήξει πάει και παρουσιάζεται αν όχι στο σχολείο ( τη μέρα που τα σχολεία είναι ανοικτά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού) στη διεύθυνση.
Παράθεση από: kateri στις Απριλίου 25, 2012, 08:53:12 pmγια όσους είναι αποσπασμένοι στην Αβαθμια, όπου το έτος λήγει στις 21/6 επιστρέφουν στη διεύθυνση στην οποία ανήκουν;ναι. Αν και παίζει κάποιες δδε να δείξουν κατανόηση και να σας αφησουν να έρθετε 29/06 γιατί τι να σας κάνουν για οκτώ μέρες και πλέον τα έξοδα για ξενοδοχείο δεν είναι αστεία ( γιατί ποιός θα νοικιάσει σπίτι για μια βδομάδα;)Οπότε ρωτήστε πρώτα για καλό και για κακό. Αν κάποιος έχει αποσπασθει στην α/θμια αλλά υπηρετεί με συμπλήρωση και σε σχολείο της δ/θμιας τότε παρουσιάζεται στο ΠΥΣΔΕ που ανήκει οργανικά στις 29/06.
Παράθεση από: bitch στις Απριλίου 25, 2012, 09:19:12 pmΠαράθεση από: kateri στις Απριλίου 25, 2012, 08:53:12 pmγια όσους είναι αποσπασμένοι στην Αβαθμια, όπου το έτος λήγει στις 21/6 επιστρέφουν στη διεύθυνση στην οποία ανήκουν;ναι. Αν και παίζει κάποιες δδε να δείξουν κατανόηση και να σας αφησουν να έρθετε 29/06 γιατί τι να σας κάνουν για οκτώ μέρες και πλέον τα έξοδα για ξενοδοχείο δεν είναι αστεία ( γιατί ποιός θα νοικιάσει σπίτι για μια βδομάδα;)Οπότε ρωτήστε πρώτα για καλό και για κακό. Αν κάποιος έχει αποσπασθει στην α/θμια αλλά υπηρετεί με συμπλήρωση και σε σχολείο της δ/θμιας τότε παρουσιάζεται στο ΠΥΣΔΕ που ανήκει οργανικά στις 29/06.Πέρσι σε όσους είχαμε αποσπαστεί στην Αθμια μας είχαν πει να παρουσιαστούμε στη
Αν δεν κάνω λάθος, πέρυσι οι συνάδελφοι είχαν παρουσιαστεί στις ΔΔΕ και αυτές τους είχαν στείλει στη συνέχεια στην Α/θμια. Φέτος έχουμε πάρει απόσπαση κατευθείαν για Α/θμια χωρίς να έχουμε παρουσιαστεί ποτέ στην αντίστοιχη ΔΔΕ της περιοχής. Άρα δεν παίζει φέτος να γίνει το ίδιο. Πιο λογικό μου φαίνεται να βοηθήσουμε στη διεύθυνση Α/θμιας.