0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και για ψαρα οποιος εχει καμια πληροφορια...ευπροσδεκτη!!!
Παράθεση από: fakidomiti στις Αυγούστου 07, 2010, 07:35:51 pmκαι για ψαρα οποιος εχει καμια πληροφορια...ευπροσδεκτη!!! Από μια γνωστή μου που ήταν στα Ψαρά άκουσα ότι είναι πολύ ακριβά τα πάντα και ότι δεν υπολογίζουν πολύ δασκάλους και καθηγητές γιατί πολλοί κάτοικοι είναι πλούσιοι (εφοπλιστές). Αυτά με κάθε επιφύλαξη!!!!
συναδελφοι sos !ξερει καποιος για Καρπαθο ?θελω να δηλωσω σχολεια στα Πηγαδια και επειδη δεν οδηγω θελω να ξερω αν υπαρχουνταξι /κτελ και αν θα μπορω να μετακινηθω σχετικα ευκολα ?
Παιδιά μήπως έχει υπηρετήσει κανείς σας στη Χίο; Θα χαιρόμουν πολύ να μάθαινα καμιά πληροφορία για το νησί, τους κατοίκους, τιμές ενοικίων κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Η πιο καλη λυση είναι να πας και να κρινεις ο ιδιος. Εγω προσωπικα υπηρετησα αρκετα χρόνια Χιο και εφυγα με τις χειρότερες των εντυπωσεων, ενω στη Λημνο οσοι περάσαμε λατρεψαμε το νησι και βασικα τους Ανθρωπους της
Για Εύδηλο Ικαρίας ξέρει κανείς παιδια?
Παράθεση από: freesoulsophie στις Αυγούστου 02, 2010, 07:02:42 pmσυναδελφοι sos !ξερει καποιος για Καρπαθο ?θελω να δηλωσω σχολεια στα Πηγαδια και επειδη δεν οδηγω θελω να ξερω αν υπαρχουνταξι /κτελ και αν θα μπορω να μετακινηθω σχετικα ευκολα ?Μέσα στα Πηγάδια είναι το Γυμνάσιο και το ΕΠΑΛ. Η πόλη είναι μικρή οπότε όπου και να μένεις μπορείς να πηγαίνεις με τα πόδια.Το Ενιαίο Λύκειο και ένα ακόμη Γυμνάσιο βρίσκονται στο Απέρι που απέχει 8 χλμ. από τα Πηγάδια. Σχεδόν όλοι οι καθηγητές του Απερίου μένουν Πηγάδια οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με τις μετακινήσεις. Επιπλέον υπάρχει και λεωφορείο που εξυπηρετεί τους μαθητές (όλοι όσοι θέλουν Ενιαίο Λύκειο πρέπει να πάνε στο Απέρι). Υπάρχουν βέβαια και ταξί που όμως δε νομίζω να τα χρειαστείς.