0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέτω το θέμα εδώ, μήπως μπορέσουμε συλλογικά να απευθυνθούμε κάπου, τώρα που προλαβαίνουμε, και να βρούμε μια δίκαιη λύση!
Παράθεση από: Erofilaki στις Μαΐου 17, 2012, 01:31:44 pmΘέτω το θέμα εδώ, μήπως μπορέσουμε συλλογικά να απευθυνθούμε κάπου, τώρα που προλαβαίνουμε, και να βρούμε μια δίκαιη λύση!Δεν υπάρχει άλλη λυση, δυστυχως
Πάνε να ψηφίσεις και ζήτα κανονική ή πάρε αναρρωτική άδεια.
Παράθεση από: deepblue_1981 στις Μαΐου 17, 2012, 02:09:03 pmΠάνε να ψηφίσεις και ζήτα κανονική ή πάρε αναρρωτική άδεια.Το έψαξα και αυτό : κανονικές άδειες ΔΕ δίνονται πριν και μετά !!!
Erofilaki και άδεια να πάρεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναπάς στην οργανική σου. Μόλις λήξει η άδεια υποχρεούσαι να παρουσιαστείς στην οργανική σου και εάν είναι περίοδος θερινών διακοπων και το σχολείο είναι κλειστό, τότε πας στο οικείο γραφείο. ΤΩΡΑ... αν η Δ/νση ΠΕ της περιοχής σου ΔΕΝ είναι στον ίδιο τόπο με το σχολείο σου ΚΑΙ σου κοστίζει λιγότερα λεφτά να μετακινηθείς στην έδρα της ΠΕ αντί για το σχολείο σου, τότε ναι, προσπάθησε να πάρεις αναρρωτικές άδειες μέχρι τις 21 και στις 22 πήγαινε στην έδρα της ΠΕ.
Παράθεση από: happiness στις Μαΐου 17, 2012, 03:19:54 pmErofilaki και άδεια να πάρεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναπάς στην οργανική σου. Μόλις λήξει η άδεια υποχρεούσαι να παρουσιαστείς στην οργανική σου και εάν είναι περίοδος θερινών διακοπων και το σχολείο είναι κλειστό, τότε πας στο οικείο γραφείο. ΤΩΡΑ... αν η Δ/νση ΠΕ της περιοχής σου ΔΕΝ είναι στον ίδιο τόπο με το σχολείο σου ΚΑΙ σου κοστίζει λιγότερα λεφτά να μετακινηθείς στην έδρα της ΠΕ αντί για το σχολείο σου, τότε ναι, προσπάθησε να πάρεις αναρρωτικές άδειες μέχρι τις 21 και στις 22 πήγαινε στην έδρα της ΠΕ.Η οργανική μου είναι στο σχολείο που υπηρετώ και η τελευταία αναφορά που κάνουμε στην οργανική είναι η 21η. Δεν έχω σκοπό να πάρω αναρρωτική,δεν ψάχνω να βρω "παράνομη" λύση, ελπίζω να μην με καταλαβαίνετε λάθος, δεν θέλω να "κάθομαι και να πληρώνομαι" και δεν επιδιώκω να φύγω νωρίτερα. Εάν δεν μπορώ να μετακινηθώ, τότε δε θα μετακινηθώ...και δε θα ψηφίσω. Για κάποιους είναι τόσο απλό...για εμένα όχι! Απλά αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ αυτή η "ακαμψία" στο σύστημά μας; Εκδηλώνω την επιθυμία να ψηφίσω ως ετεροδημότης και μου λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θα έπρεπε να προβλέψω τις εκλογές και να έχω κάνει αίτηση πριν από 3 μήνες. Ζητάω να χρεωθώ νόμιμα την άδειά μου και δεν το δικαιούμαι. Ταυτόχρονα ακούω για πολίτες άλλων χωρών που ψηφίζουνε ταχυδρομικά σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας τους, με μια απλή υπεύθυνη δήλωση και ναι, στενοχωριέμαι. ΓΙΑΤΙ; Είναι τόόόόόσο παράλογο αυτό που ζητάω;