0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα.Επαναφέρω το θέμα γιατι προσπαθώ να μάθω τι ακριβώς ισχύει με αυτες τις προφορικές εξετάσεις.ο γιος μου έχει δυσορθογραφία.Αριστος μαθητής.υστερεί μονο στα ορθογραφικά του λάθη.εστω οτι παρει την αποφαση να δωσει προφορικά.και δινει πχ μαθηματικα.Δυσκολευομαι λιγο να κατανοησω πως γινεται η προφορικη εξέταση στα θετικά μαθηματα.Μπορεί να δωσει το γραπτό του και να ζητησει να ληφθούν οι απαντήσεις που έχει γράψει...να διορθωθει δλδ το γραπτό του ή ο εξεταστής δε βλέπει καθολου γραπτό και εξετάζει μονο προφορικά.Πως δλδ εξετάζεται προφορικά η λύση ενός ολοκληρώματος ή μιας εξίσωσης ?
Ευχαριστώ.Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση οτι οι εξεταστες δε βλέπουν καθόλου το γραπτό του μαθητή.Ειμαι αρκετα διστακτική ομολογουμένως για την προφορική εξέταση.Ειδικά σε εναν καλό μαθητή που και η μια μοναδα θα του κανει τη διαφορά λίγο με προβληματίζει το ποια ειναι η σωστή απόφαση.Σκέφτομαι και το επιπλέον άγχος που προκαλεί η προφορική εξέταση - σε συνδυασμό με το άγχος που έτσι κι αλλιώς κουβαλάνε τα παιδιά στις πανελλήνιες. Απο την άλλη και το να χαθούν 1-2 βαθμοί με το καλημέρα σας λόγω ορθογραφικών κι αυτό άδικο το βρίσκω.
Επαναφέρω το θέμα γιατι προσπαθώ να μάθω τι ακριβώς ισχύει με αυτες τις προφορικές εξετάσεις.ο γιος μου έχει δυσορθογραφία.Αριστος μαθητής.υστερεί μονο στα ορθογραφικά του λάθη.εστω οτι παρει την αποφαση να δωσει προφορικά.και δινει πχ μαθηματικα.