PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής
(Συντονιστής:
Χριστίνα
)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ (Αναγνώστηκε 8132 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
klainmainman
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ
«
στις:
Αυγούστου 08, 2007, 08:28:04 pm »
Tweet
Καλησπερα και καλή συνεχεια στις διακοπές σας!
ΠΕ19. Αρτη αφιχθης απο Ελαφονησι, Φαλασαρνα, Μπαλο, Πρεβελη και Αγ. Παυλο!
Ελπιζω τα παρακατω να βοηθησουν!
Δευτερη χρονια φετος δουλεψα σε δημοτικα και πρωτη σε Γυμνασιο οπως πολλοι απο εμας στην Αττικη και σε μεγαλες
πολεις οπου υπηρχαν κενα για ωρομισθιους. Επισης πρωτη φορα το "παιδεψα" για ΠΔΣ΅ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥ
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 11:32:48 »
klainmainman
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ
«
Απάντηση #1 στις:
Αυγούστου 09, 2007, 05:57:16 pm »
Ακρα του Ταφου σιωπη..
Προφανως καποιες πικρες αληθειες τσιμπανε ευαισθητες χορδες και ψιλοφερνουν αμηχανια.
Διαφωνειτε σε κατι που ειπα?
Τουλαχιστον για τους φοιτουντες στην ΑΣΠΑΙΤΕ: Μια ερωτηση.. Τι μέτρησε πιο πολυ στο να σας πάρουν? Μεταπτυχιακα? ξενες γλώσσες? Ή προϋπηρεσία? αν και το τελευταιο φέτος δεν μετραει δυστυχως. Πότε σας ειδοποιησαν και πως? στο site?
Καταγράφηκε
root
Πλήρες μέλος
----
Απ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ
«
Απάντηση #2 στις:
Αυγούστου 09, 2007, 06:26:11 pm »
Εγώ έμαθα κατά τυχη οτι με πήρα στην ΑΣΠΑΙΤΕ (μιας και δεν περίμενα να με πάρουν). Οταν λέω κατά τύχη εννοώ οτι ενώ δεν παίρνουν τηλέφωνο για να ειδοποιήσουν, εμένα με πήραν γιατί όταν ήταν οι ημερομηνλιες εγγραφής στην ΑΣΠΑΙΤΕ ε'ιχαν κατάληψη και έτσι για να μην πηγαινοέρχεται ο κόσμος είπαν οτι θα έπαιρναν αυτοί τηλέφωνο (αν δεν με έπαιρναν δεν θα είχα μαθει ακόμα οτι πέρασα).
Ο βαθμός πτυχίου σε εμένα μέτρησε περισσότερο.
Εσύ πόσα μόρια μαζεύεις ?
Καταγράφηκε
klainmainman
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #3 στις:
Αυγούστου 09, 2007, 07:40:08 pm »
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τον τροπο υπολογισμου γιατι δεν το θυμαμαι?
Ευχαριστω
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 11:32:48 »
geok_salonika
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
«
Απάντηση #4 στις:
Αυγούστου 09, 2007, 07:43:49 pm »
Σε εμένα είχα μετρήσει η προϋπηρεσία και οι 2 γλώσσες
Καταγράφηκε
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!
Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ:
www.exetaseis-asep.com
walkleon
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #5 στις:
Αυγούστου 09, 2007, 07:47:23 pm »
Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον klainmainman.Ιδιαιτέρως για τις αναφορές στους ΑΣΠΑΙΤΑΔΕΣ και ΣΙ
Καταγράφηκε
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #6 στις:
Αυγούστου 10, 2007, 12:53:59 am »
Μακάρι όταν τελειώνεις τη σχολή να μπορείς να βρεις δουλειά στο αντικείμενό σου...και για να μιλήσω προσωπικά...όταν τέλειωσα τη σχολή μου, την εκπαίδευση δεν την είχα καθόλου στο μυαλό μου...Έψαξα πολύ,έστειλα βιογραφικά,πέρασα από συνεντεύξεις και η απάντηση; "Λυπάμαι αλλά δεν έχεις προϋπηρεσία" Που να την αποκτήσω αφού μόλις είχα τελειώσει;και είχα και όρεξη για δουλειά!
Στην επαρχία δεν υπάρχουν εκτός από κανα δυο,εταιρίες που να μπορείς να δουλέψεις...και δεν υπήρχε και πρίπτωση να ξενιτευτώ,να πάω Αθήνα-Θεσ/κη...Οπότε αφού είδα ότι δε γινόταν τίποτα το έριξα στο ECDL,στα ολοήμερα,στα ΚΕΕ...
Συμφωνώ σε όσα είπες ακόμη και για το αν θα έγραφα καλύτερα στον ΑΣΕΠ...Γιατί πιστεύω στο γνωστικό όσο και να διαβάσεις η εμπειρία είναι αυτή που μετράει περισσότερο...
Και επίσης ο αέρας με τον οποίο θα διδάξεις όταν έχεις βγει κάποια χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, είναι διαφορετικός...Άλλο να το έχεις δει στην πράξη και άλλο να το έχεις διαβάσει στη θεωρία...
Όσον αφορά στα Εκκλησιαστικά, λόγω γνωστής μου που δίδαξε ένα χρόνο ξέρω ότι δεν έβαλε μέσο,τουλάχιστον 3 χρόνια πριν,γιατί δεν ήταν και μεγάλος ανταγωνισμός ίσως τότε και τους πληροφορικάριους τους έβρισκες δύσκολα...
Όσον αφορά στην ΑΣΠΑΙΤΕ πιστεύω ότι υπάρχουν και βύσματα(!) αλλά και άτομα που μπήκαν με την αξία τους...και το λέω γιατί έχω γνωρίσει άτομα που ανήκουν και στις δύο αυτές κατηγορίες...
Τώρα ο τρόπος υπολογισμού των μορίων δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο κατά τη γνώμη μου γιατί κάθε χρόνο αλλάζει η προκήρυξη καθώς και ο ανταγωνισμός...οπότε...
Αυτά από μένα και ελπίζω να μη σας κούρασα...
Καταγράφηκε
johnoil
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #7 στις:
Αυγούστου 11, 2007, 02:58:19 pm »
klainmainman
ΚΑΤΑΛΑ
Καταγράφηκε
mat
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #8 στις:
Αυγούστου 11, 2007, 05:23:15 pm »
Παιδιά ψυχραιμίαααα.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στην εργασία και πολύ περισσότερο στη ζωή. Με το να αρπαζόμαστε μεταξύ μας απλά εξυπηρετούμε αυτούς που συμφέρει.
Λέω τώρα εγώ...
Καταγράφηκε
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα
walkleon
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #9 στις:
Αυγούστου 11, 2007, 06:54:14 pm »
Μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει τα ονόματα των περσινών ΠΕ19-ΠΕ20 πού αποφοίτησαν απο την ΑΣΠΑΙΤΕ; (αυτοί που αποφοίτησαν τον ιούνιο 2007)
Έτσι απλά να δούμε ποιός τελικά έχει δίκιο...
Καταγράφηκε
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #10 στις:
Αυγούστου 12, 2007, 12:03:09 am »
Δε ξέρω σε τι θα οφελήσει αυτό αλλά τα περσινά αποτελέσματα υπάρχουνι στο παρακάτω topic...
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2065.msg17445#msg17445
Και εντελώς πληροφοριακά να πω ότι από τους φοιτούντες μερικοί ήταν ήδη διορισμένοι και απλά ήθελαν ένα χαρτί και γνώσεις παραπάνω...
Καταγράφηκε
klainmainman
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #11 στις:
Αυγούστου 12, 2007, 01:14:59 am »
johnoil δεν θα απαντουσα αλλα πολλα μας τα ειπες ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ!!!!
Δεν αναφερω τιποτα που να μπορει καποιος να δει ως μομφη για τους φοιτουντες στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αντιθετα ρωταω τι μετρησε πιο πολυ απο τα προσοντα τους χωρις δοση ειρωνιας και μαλιστα λεω δυστυχως φετος δεν μετραει η εμπειρια!! Χωρις ειρωνια γιατι σε αυτους που τα "χωνω" το κανω πολυ ευθεως και οι υπολοιποι εκτος απο την τυφλα σου το καταλαβαν. Διαβαζω εγκυκλιους πριν καν παρεις το πτυχιο σου!!!!
οι πληροφοριες για την εγκυκλιο ζητηθηκαν για να μπορουν να ανατρεχουν ολοι χωρις να λενε "δεν θυμαμαι καλα"!!
Οταν τολμας να μιλας περι αξιας εκπαιδευτικου και οτι σε βολευει να διοριζονται πληροφορικαριοι ανικανοι να κανουν κατι παραπανω απο Office τοτε προφανως το προβλημα
το εχεις εσυ και αρκετες τυψεις γιατι σου ειπα την μαυρη αληθεια σου για το αν εισαι ικανος να βρεις αλλη δουλεια.
Για τη ΠΔΣ: Ασε που δε σε νοιαζει!! Να σαι πιο ειλικρινης! Το πιο πιθανο να εχεις πιασει και πεθαμενους βουλευτες του Νομου σου!!! Μηπως εισαι η κορη του Χασαπη και σε ξεμπροστιασα??
Καταγράφηκε
Puma
Νέο μέλος
Φύλο:
Μηχανικός Λογισμικού
«
Απάντηση #12 στις:
Αυγούστου 12, 2007, 01:39:46 am »
Αλήθεια, πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ? Τα ονόματα ανακοινώνονται στο site της ΑΣΠΑΙΤΕ?
Καταγράφηκε
klainmainman
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #13 στις:
Αυγούστου 13, 2007, 10:22:02 pm »
Ανανεωθηκαν και οι δικοι μας πινακες Αναπληρωτων ΚΑΙ Διορισμιων!
στο
http://e-aitisi.sch.gr
Οι σειρες αλλαξαν ελαφρά....
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »