0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χάνουμε το δάσος το θέμα είναι πόσους θα διορίσουν ανά ειδικότητα .... Και πώς θα τους διορίσει αφού καταργεί το 60-40 με τι κριτήρια θα κάνει διορισμούς ; Π.χ στους Π03 πως θα κάνει διορισμούς φέτος ; Αν έχει πληροφόρηση κάποιος ας το πει ....
Δύσκολο αυτό που λες.Οι ειδικές κατηγορίες ήταν πάντα το 20% επί του συνόλου των διοριστέων.
Η θα συνταχθεί νέος πίνακας ή από αυτούς που απέμειναν.Τι έχει απομείνει;24μηνο, πίνακας αναπληρωτών και ειδικές κατηγορίες.Απορίας άξιο είναι το τι θα συμβεί στις ειδικότητες που δεν έχουν ούτε 24μηνο.Υποθέσεις κάνω και εγώ.
Παράθεση από: daizy στις Ιουλίου 20, 2012, 10:46:43 amΗ θα συνταχθεί νέος πίνακας ή από αυτούς που απέμειναν.Τι έχει απομείνει;24μηνο, πίνακας αναπληρωτών και ειδικές κατηγορίες.Απορίας άξιο είναι το τι θα συμβεί στις ειδικότητες που δεν έχουν ούτε 24μηνο.Υποθέσεις κάνω και εγώ.στους ΠΕ03 ομως αν θυμαμαι καλα δεν εχει απομεινει τιποτα..αρα...εγω εξακολουθω να πιστευω οτι κατι κρυβεται πισω απο αυτη την παραγραφο..
Εννοείς να ανοίξει ο πίνακας του 24μηνου και να συνεχιστεί με μικρότερες προυπηρεσίες;Εφικτό και δίκαιο.
Παράθεση από: daizy στις Ιουλίου 20, 2012, 11:04:10 amΕννοείς να ανοίξει ο πίνακας του 24μηνου και να συνεχιστεί με μικρότερες προυπηρεσίες;Εφικτό και δίκαιο.συμφωνω απολυτα ..ακομα κι αυτο ομως να κανει σημαινει νεος πινακας σωστα?
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 20, 2012, 11:05:44 amΠαράθεση από: daizy στις Ιουλίου 20, 2012, 11:04:10 amΕννοείς να ανοίξει ο πίνακας του 24μηνου και να συνεχιστεί με μικρότερες προυπηρεσίες;Εφικτό και δίκαιο.συμφωνω απολυτα ..ακομα κι αυτο ομως να κανει σημαινει νεος πινακας σωστα? Όχι δεν σημαινει νεος πίνακας Σημαινει επεκταση του πίνακα του 24μηνου=23,5μηνου που η εγκύκλιος επιτρεπει διορισμούς απο εκει. Αυτο δεν έκανε και η ακατονομαστη πέρυσι; Με υπουργική απόφαση και εσωτερικη διανομη