0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aυτο με τους νεους συναδελφους απο πολλους πιπιλιζεται σαν καραμελα και δεν καταλαβαινω το λογο.Δηλαδη πρεπει να εχω εγω την ιδια αφετηρια -μετα απο 2 επιτυχημενους ΑΣΕΠ,αλλους 2 αποτυχημενους και 4 χρονια αναπληρωση-με καποιον που τελειωσε χθες;Αυτο δεν υπαρχει σε κανεναν επαγγελματικο κλαδο ουτε δημοσιο ουτε ιδιωτικο.Το να διοριστουν οι παλιοι και να φυγουν απο τη μεση μονο κερδος ειναι για τους νεους γιατι με τον νεο νομο αντε να συναγωνιστει καποιος με οσους εχουν 50-60 μηνες προυπηρεσια και με ελαχιστους διορισμους εν οψει.Δεν υπαρχουν ισες ευκαιριες αναμεσα σε εναν παλιο και εναν νεο ετσι κι αλλιως.ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Αρα τελικά, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα πρέπει να γίνει νέος ΑΣΕΠ , να ξεκινήσει να τρέχει το νέο σύστημα, ακόμη και αν οι μόνιμοι διορισμοί θα είναι ελάχιστοι έως μηδενικοί ( μεσούσης της οικονομικής κρίσης, όποιος τυχερός διορίζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός πρέπει την ίδια ημέρα να αγοράζει και λαχείο) οπότε η "επετηρίδα" που θα προκύψει θα αφορά ουσιαστικά τις αναπληρώσεις.Με παράταση της μεταβατικής ( για πόσα χρόνια ακόμη;), το κουβάρι του προβλήματος των διορισμών μονίμων και αναπληρωτών όσο πάει και μεγαλώνει . Και οι μόνοι που εξυπηρετούνται απ' αυτό είναι οι ιθύνοντες που μας κρατούν ( ή έτσι νομίζουν) σε ψηφοθηρική ομηρία.
Εδώ δεν μπορούμε να απαξιώσουμε σαν κλάδος την ωρομισθία,θα σκεφτούμε αλτρουιστικά στο ενδεχόμενο διορισμού;
μετα απο πολλες επαφες με το υπουργειο κατα καιρους, με επιτροπες και τα σχετικα, αλλα και τηλεφωνα για πληροφοριες, εχω να πω οτι τη βρωμικη δουλεια και την πληρη γνωση την εχουν απλοι υπαλληλοι, οι ανωτεροι λογικο ειναι να παιρνουν τις αποφασεις,