0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 22, 2012, 10:18:35 amΠαράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 22, 2012, 10:02:45 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 22, 2012, 08:07:05 am3.οσο για τους 9 φυσικους, μαλλον θα ναι ατομα που δεν εκαναν αιτηση η δεν επιασαν περιοχη τα προηγουμενα ετη (θελω να πιστευω, αλλα θα φανει την παρασκευη η τη δευτερα το αργοτερο, μεσα απο την εγκυκλιο)Physike , αν δε βαριέσαι τσέκαρε τους 156 ΑΣΕΠίτες του 08 με τους διορισμούς από όλους τους πίνακες διορισμών των φυσικών του 09-10-11 και δες αν υπάρχουν 9 άτομα που δεν εμφανίζονται σε αυτούς. Φαντάζομαι ότι με το excel θα σου πάρει 10 λεπτά το πολύ , με το χέρι 20΄.Gilda , μπορείς να κάνεις το ίδιο με τους 78 χημικούς (αν δεν κάνω λάθος χημικός δεν είσαι;). Ας κάνει το ίδιο και ένας μαθηματικός , στους φιλολόγους θα τα βρούμε λίγο ζόρικα , και στις υπόλοιπεςειδικότητες νομίζω ότι οι διοριστέοι ΑΣΕΠίτες είναι λίγοι και είναι και είναι εύκολο να ελεγχθούν.Οι χημικοί δεν διορίστηκαν από άλλο πίνακα. Απλά δε θέλουν να διοριστούν ή απλά δε βολεύνται απο τις περιοχές.
Παράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 22, 2012, 10:02:45 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 22, 2012, 08:07:05 am3.οσο για τους 9 φυσικους, μαλλον θα ναι ατομα που δεν εκαναν αιτηση η δεν επιασαν περιοχη τα προηγουμενα ετη (θελω να πιστευω, αλλα θα φανει την παρασκευη η τη δευτερα το αργοτερο, μεσα απο την εγκυκλιο)Physike , αν δε βαριέσαι τσέκαρε τους 156 ΑΣΕΠίτες του 08 με τους διορισμούς από όλους τους πίνακες διορισμών των φυσικών του 09-10-11 και δες αν υπάρχουν 9 άτομα που δεν εμφανίζονται σε αυτούς. Φαντάζομαι ότι με το excel θα σου πάρει 10 λεπτά το πολύ , με το χέρι 20΄.Gilda , μπορείς να κάνεις το ίδιο με τους 78 χημικούς (αν δεν κάνω λάθος χημικός δεν είσαι;). Ας κάνει το ίδιο και ένας μαθηματικός , στους φιλολόγους θα τα βρούμε λίγο ζόρικα , και στις υπόλοιπεςειδικότητες νομίζω ότι οι διοριστέοι ΑΣΕΠίτες είναι λίγοι και είναι και είναι εύκολο να ελεγχθούν.
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 22, 2012, 08:07:05 am3.οσο για τους 9 φυσικους, μαλλον θα ναι ατομα που δεν εκαναν αιτηση η δεν επιασαν περιοχη τα προηγουμενα ετη (θελω να πιστευω, αλλα θα φανει την παρασκευη η τη δευτερα το αργοτερο, μεσα απο την εγκυκλιο)Physike , αν δε βαριέσαι τσέκαρε τους 156 ΑΣΕΠίτες του 08 με τους διορισμούς από όλους τους πίνακες διορισμών των φυσικών του 09-10-11 και δες αν υπάρχουν 9 άτομα που δεν εμφανίζονται σε αυτούς. Φαντάζομαι ότι με το excel θα σου πάρει 10 λεπτά το πολύ , με το χέρι 20΄.
3.οσο για τους 9 φυσικους, μαλλον θα ναι ατομα που δεν εκαναν αιτηση η δεν επιασαν περιοχη τα προηγουμενα ετη (θελω να πιστευω, αλλα θα φανει την παρασκευη η τη δευτερα το αργοτερο, μεσα απο την εγκυκλιο)
Μόνιμοι διορισμοί στην Π.Ε.: Σήμερα θα εκδοθεί η εγκύκλιος για την πρόσληψη των 40 μόνιμων εκ/κών στην Π.Ε. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 28 Αυγούστου 2012. μολισ το εγραψε ο Μπρατησ
Έχει ήδη αναρτηθεί η εγκύκλιος στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%924%CE%93%CE%989-%CE%99%CE%A4%CE%A3
παιδια βοηθεια δεν μου ανοιγει ο υπολογιστης μου αυτο το αρχειο απο οπου κι αν προσπαθησα να μπω!τι μπορω να κανω?
athapris, είμαι η τελευταία που θέλει να το παίξει συνήγορος του διαβόλου, αλλά όλα αυτά τα 'ή' μου φαίνεται ότι με ένα νομικό τερτίπι, μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ισχύουν στην περίπτωση αυτών που έχουν ήδη διοριστεί (απλώς αυτοί δεν έκαναν αίτηση). Τώρα η παράμετρος περί διαγραφής αν παραιτηθεί στον πρώτο χρόνο, νομίζω ότι παρακάμπτεται μιας και είχαν διοριστεί από το '09 αυτά τα άτομα.