0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω ...ξερει κανεις αν θα πολλαπλασιαστουν τα ημερησια δημοτικα? ετσι λεγοταν...
Παράθεση από: catwoman στις Ιουλίου 03, 2012, 11:19:47 amνα ρωτησω ...ξερει κανεις αν θα πολλαπλασιαστουν τα ημερησια δημοτικα? ετσι λεγοταν...το μονο που θα πολλαπλασιαστει φετος νομιζω οτι θα ειναι τα εγκεφαλικα που θα ερχονται απανωτα μολις βγει η εγκυκλιος για τους διορισμους...[/Ξερεις κατι που δεν ξερω και αν το μαθω θα υποφερω;quote]
solil, τι εννοείς με την εγκύκλιο των διορισμών; είσαι για να διοριστείς; δεν το έχω το θέμα.
Τα εγκεφαλικα τα παθαινεις οταν διαβαζεις την συνεχεια''για την πληρωση ..?...θεσεων''και βλεπεις εκεινατα αξεχαστα διψηφια νουμερα...και την διαβαζεις ,την ξαναδιαβαζεις,μηπως δεν ειδες καλα,μηπως εγινε τυπογραφικο λαθος.Τι σας θυμησα τωρα.Ποιο ονομα σας ηρθε στο μυαλο;
εγω την Διαμ/πουλου εννοουσα αλλα εσυ προφανως αναφερεσαι σε καποιον που...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
ααα, είσαι διοριστέα, οκ, γιατί αγχώθηκα ότι δεν ήξερα κάτι! θέλω να ρωτήσω εδώ κάτι μήπως το ξέρει κανείς. Φέτος σκέφτομαι να δηλώσω και ΑΜΩ μόνο στη