0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: noxrider στις Ιουλίου 20, 2012, 04:41:14 pmΈχει κανείς πληροφορίες για τον κλάδο μας?Τι θα γίνει με τους 98-60%,66-40% και 189 24μηνό μας?Γινεται ακομη διαπραγματευτικη μαχη. Για να παρει πολλους απο εμας πρεπει να παρει λιγοτερους απο τις βασικες ειδικοτητες.Ηδη ειμαστε σε καλο δρομο ( πχ απο οτι εμαθα απο τους 160 τοσο λεει 24μηνιτες + καποιους ακομη με ασεπ και λιγοτερη προυπηρεσια θα παρει τελικα 110 τοσο και αυτες οι θεσεις πανε στις υπολοιπες ειδικοτητες)
Έχει κανείς πληροφορίες για τον κλάδο μας?Τι θα γίνει με τους 98-60%,66-40% και 189 24μηνό μας?
Γειάααααααααααααααα παιδιά!!!!!!!Μα πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε!Είχα ξεχάσει τον κωδικό μου και τώρα μου έδωσαν άλλο.Δεν έχω καμία πρόβλεψη...απλά ήθελα να χαιρετήσω κάποιους διαδικτυακούς φίλους... γειά Τάνια, γειά Γιάννη, γειά Γιώτα, γειά planety...
Κλεοπάτρα, Γιώτα και σε όλα τα παιδιά καλημέρα!!!!!!!!!!!! τι κάνουμε;;; σήμερα δεν έχω και πολλά κέφια, μιας και πρώτη είδηση που διάβασα το πρωί ήταν ότι μάλλον θα ισχύσει η αύξηση ωραρίου των εκπαιδευτικών, οπότε όλοι αντιλαμβάνεστε τι θα σημάνει αυτό για εμάς όλους.. μηδενικές προσλήψεις μονίμων για πολλάαααα χρόνια και τραγική μείωση αναπληρωτών. έλεγε μάλιστα το άρθρο ότι περίπου 8000-10000 αναπληρωτές θα χάσουν τη θέση τους, τι θα μείνει δηλαδή;;;; δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το κράτος, πραγματικά... αφού δεν έχεις θέσεις κι αφού δεν γίνεται να δουλέψουμε, γιατί εξακολουθεί η αγγλική φιλολογία και δέχεται 350 άτομα κάθε χρόνο σαν σχολή σε τρεις πόλεις της χώρας, γιατί δεν υπάρχει καμία μέριμνα για το χάος που αφήνουν πίσω τους τα όποια μέτρα παίρνουν..;;; είμαι πολύ απογοητευμένη σήμερα..