0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για να καταληξετε σε τιμη για καποιο ιδιαιτερο ποια ειναι τα κριτηρια σας?και εγω του prof.ειμαι αλλα δουλευω 6 χρονια τωρα,δοξα το θεο πολυ καλα.φετος ομως εχω προβληματιστει παρα πολυ!σκεφτομαι να μη κανω καμια αυξηση σε παιδια που ηδη ειχα κι ας περναν στην επομενη ταξη.προχθες με απερριψε μια γειτονισσα γιατι ζητησα 13 σε pr-L και 14 θα της επαιρνα στη Lower.ειναι πολλα?το κορυφαιο δε,ηταν οταν ο αντρας μου απο περιεργια πηρε τηλ.σε μια αγγελια υποκρινομενος οτι εχει ενα παιδι σε Lower και ενα A junior, και η κοπελα του ειπε οτι για το μικρο θελει 6και 1 ωρα την βδομαδα.ενω για το μεγαλο παλι 6 και 2 ωρες τη βδομαδα.τρελο? κι οταν την ρωτησε αν εχει σημασια πουειναι διαφορετικου επιπεδου εκεινη ειπε οτι δεν εχει σημασια γιατι δεν το δουλευει ετσι.δεν ειναι πολυ λιγα?ενταξει μιλαμε για επαρχιακη πολη,αλλα....και τωρα μου λεει οτι ειμαι εγω ακριβη!!!!!βρηκα και το μπελα μου!!!!!
Τελικά γέμισα χαρτάκια όλη την περιοχή μου, με όσα προσόντα μπορούσα να γράψω σε ένα ''χαρτάκι'' χωρίς όμως να γράψω τιμή...δεν ξέρω αν αυτό τελικά έχει δράσει ανασταλτικά, πάντως 5 μέρες τώρα, το τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει.
Παράθεση από: tinkerbel! στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 07:02:33 pmΤελικά γέμισα χαρτάκια όλη την περιοχή μου, με όσα προσόντα μπορούσα να γράψω σε ένα ''χαρτάκι'' χωρίς όμως να γράψω τιμή...δεν ξέρω αν αυτό τελικά έχει δράσει ανασταλτικά, πάντως 5 μέρες τώρα, το τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει.Εχε υπομονη tinkerbel!Ολα πανε πιο αργα φετος.
Κι εγω χαρτακια εχω βαλει εδω και μια βδομαδα και δε δεχτηκα ουτε ενα τηλεφωνημα. Αυριο λεω να βαλω και μερικα εξω απο σχολεια και να τυπωσω και καρτες. Πραγματικα θελω να δουλεψω.