0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοώ ότι πλέον καλύπτουν κατεξοχήν οργανικά κενά ενώ ο σκοπός της Αναπλήρωσης είναι να αντικαταστήσεις κάποιον που αρρώστησε πχ . Εγώ 4 χρόνια Αναπληρώτρια ποτέ δεν αντικατέστησα κάποιον πάντα κάλυπτα οργανικό κενό .
Παράθεση από: golum στις Μαΐου 30, 2012, 04:15:07 pmμε το μπαρδον, αλλα τα επιχειρηματα σας ειναι για κλαματα Δηλαδή με το παρόν καθεστώς (μηδενικών) διορισμών σε λίγο δικαίωμα απόσπασης στο εξωτερικό θα έχει μόνο η γιαγιά μου. Πώς σου φαίνεται αυτό για επιχείρημα;;
με το μπαρδον, αλλα τα επιχειρηματα σας ειναι για κλαματα
Παράθεση από: Deyna στις Μαΐου 30, 2012, 05:03:10 pmΠαράθεση από: golum στις Μαΐου 30, 2012, 04:15:07 pmμε το μπαρδον, αλλα τα επιχειρηματα σας ειναι για κλαματα Δηλαδή με το παρόν καθεστώς (μηδενικών) διορισμών σε λίγο δικαίωμα απόσπασης στο εξωτερικό θα έχει μόνο η γιαγιά μου. Πώς σου φαίνεται αυτό για επιχείρημα;;για κλαματα, επισης..τα κενα που καλυπτονται με τους αναπληρωτες ειναι σε συντριπτικη πλειοψηφια, λειτουργικα κ οχι οργανικα!ξερετε φανταζομαι τη διαφορα..
MANNI ισχυριζεσαι οτι στο σχολειο που δουλευεις καλυπτεις οργανικα χαρακτηρισμενο κενο κ οχι λειτουργικο?δηλαδη υπαρχει κενη οργανικη θεση η οποια δεν καλυπτεται ουτε απο υπεραριθμους, ουτε με μετατιθεμενους συναδελφους?κ αυτο γινεται εδω κ τεσσερα χρονια?υπεραριθμους δεν εχει η ειδικοτητα σου?σε ποια δευτεροβαθμια συμβαινει αυτο?
Παράθεση από: golum στις Μαΐου 30, 2012, 11:38:30 pmMANNI ισχυριζεσαι οτι στο σχολειο που δουλευεις καλυπτεις οργανικα χαρακτηρισμενο κενο κ οχι λειτουργικο?δηλαδη υπαρχει κενη οργανικη θεση η οποια δεν καλυπτεται ουτε απο υπεραριθμους, ουτε με μετατιθεμενους συναδελφους?κ αυτο γινεται εδω κ τεσσερα χρονια?υπεραριθμους δεν εχει η ειδικοτητα σου?σε ποια δευτεροβαθμια συμβαινει αυτο?Και να προσθέσω...Αν γίνεται επί χρόνια αυτό το πράγμα, πού είναι είναι η καταγγελία στη ΔΟΕ/ΟΛΜΕ; Μήπως ζητάμε παρέμβαση μόνο όταν μας συμφέρει; Απορία εκφράζω......
ναι σωστα..ειμαι πρακτορας του υπουργειου κ αλιευω αντιδραστικους αναπληρωτες για να σας στειλουμε του χρονου στη συμη..
Δεν είναι ηλίου φαεινότερον ότι εφόσον γίνονται ελάχιστοι διορισμοί..οι χιλιάδες ΚΕΝΕΣ θέσεις σε αυτά τα χιλιάδες σχολεία που υπάρχουν δεν είναι μόνο λειτουργικές αλλά ΚΑΙ οργανικές;Άρα...καλύπτονται από αναπληρωτές; Απορία..