*

Αποστολέας Θέμα: Απόσπαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο εξωτερικό. Γιατί όχι;;  (Αναγνώστηκε 8912 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εννοώ ότι πλέον καλύπτουν κατεξοχήν οργανικά κενά ενώ ο σκοπός της Αναπλήρωσης είναι να αντικαταστήσεις κάποιον που αρρώστησε πχ . Εγώ 4 χρόνια Αναπληρώτρια ποτέ δεν αντικατέστησα κάποιον πάντα κάλυπτα οργανικό κενό .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Εννοώ ότι πλέον καλύπτουν κατεξοχήν οργανικά κενά ενώ ο σκοπός της Αναπλήρωσης είναι να αντικαταστήσεις κάποιον που αρρώστησε πχ . Εγώ 4 χρόνια Αναπληρώτρια ποτέ δεν αντικατέστησα κάποιον πάντα κάλυπτα οργανικό κενό .

Και εγώ επίσης...και ξέρω άλλες τόσες συναδέλφους που καλύπτουν πάντα οργανικά κενά.

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
με το μπαρδον, αλλα τα επιχειρηματα σας ειναι για κλαματα

Δηλαδή με το παρόν καθεστώς (μηδενικών) διορισμών σε λίγο δικαίωμα απόσπασης στο εξωτερικό θα έχει μόνο η γιαγιά μου. Πώς σου φαίνεται αυτό για επιχείρημα;;

για κλαματα, επισης..τα κενα που καλυπτονται με τους αναπληρωτες ειναι σε συντριπτικη πλειοψηφια, λειτουργικα κ οχι οργανικα!ξερετε φανταζομαι τη διαφορα..
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Φυσικά και ξέρουμε . Διακρίνω μια εμπάθεια όμως προς τους Αναπληρωτές και δεν καταλαβαίνω το λόγο .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
κ γω αναπληρωτης ειμαι οποτε οι εικασιες σου κ τα εσφαλμενα συμπερασματα δεν επιβεβαιωθηκαν..απλως θεωρω οτι αυτο το αιτημα κ η απαιτηση να ασχοληθει η ΔΟΕ ειναι τελειως ανεδαφικες επιδιωξεις.

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πρώτον δεν είπα ότι είσαι μόνιμος ή αναπληρωτής που να το ξέρω ; Δεύτερο εγώ υπάγομαι στην ΟΛΜΕ οπότε για τη ΔΟΕ δε μπορώ να ξέρω ούτε να κρίνω

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν έχει νόημα να μιλάμε για απόσπαση αναπληρωτή εκπαιδευτικού στο εξωτερικό, όπως δεν έχει νόημα να μιλάμε και για απόσπαση αναπληρωτή εκπαιδευτικού στο εσωτερικό...
Θα μπορούσαμε ίσως να εξετάσουμε το ενδεχόμενο πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, χωρίς να υπάρχει ο διπλός μισθός...
Που καταντήσαμε..., οι αναπληρωτές να μην επιδιώκουν  την μονιμότητα στην Ελλάδα κα να προτιμούν ελαστικές μορφές απασχόλησης στο εξωτερικό...

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τη μονιμότητα και την επιδιώκουμε και τη θέλουμε αλλά δεν είναι στο χέρι μας . Το πώς είναι να είσαι αναπληρωτής μόνο όποιος το χει ζήσει μπορεί να το καταλάβει

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
MANNI ισχυριζεσαι οτι στο σχολειο που δουλευεις καλυπτεις οργανικα χαρακτηρισμενο κενο κ οχι λειτουργικο?δηλαδη υπαρχει κενη οργανικη θεση η οποια δεν καλυπτεται ουτε απο υπεραριθμους, ουτε με μετατιθεμενους συναδελφους?κ αυτο γινεται εδω κ τεσσερα χρονια?υπεραριθμους δεν εχει η ειδικοτητα σου?σε ποια δευτεροβαθμια συμβαινει αυτο?

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
με το μπαρδον, αλλα τα επιχειρηματα σας ειναι για κλαματα

Δηλαδή με το παρόν καθεστώς (μηδενικών) διορισμών σε λίγο δικαίωμα απόσπασης στο εξωτερικό θα έχει μόνο η γιαγιά μου. Πώς σου φαίνεται αυτό για επιχείρημα;;

για κλαματα, επισης..τα κενα που καλυπτονται με τους αναπληρωτες ειναι σε συντριπτικη πλειοψηφια, λειτουργικα κ οχι οργανικα!ξερετε φανταζομαι τη διαφορα..

Προφανώς ΔΕΝ είστε αναπληρωτής/-τρια και δεν γνωρίζετε ποιά είναι η αληθινή πραγματικότητα. Είστε εκτός τόπου και χρόνου.Για τις πρωτοβάθμιες τα γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι γίνονται αυτά. Δεν γίνονται οι απαραίτητοι διορισμοί και πολλές οργανικές θέσεις καλύπτονται από αναπληρωτές κάθε χρονιά...εδώ και χρόνια. Λογικό και επόμενο δεν είναι;; Αφού γίνονται ελάχιστοι διορισμοί ποιοί θα δουλεύουν στα σχολεία;; Μόνο οι μόνιμοι;

Όσο για ανεδαφικό το επιχείρημα να ασχοληθεί με αυτό η ΔΟΕ...όταν όμως μας ζητάνε τα 30 ευρώ της συνδρομής είναι καλά..
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2012, 11:57:04 pm από Deyna »

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ναι σωστα..ειμαι πρακτορας του υπουργειου κ αλιευω αντιδραστικους αναπληρωτες για να σας στειλουμε του χρονου στη συμη..

Συνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
MANNI ισχυριζεσαι οτι στο σχολειο που δουλευεις καλυπτεις οργανικα χαρακτηρισμενο κενο κ οχι λειτουργικο?δηλαδη υπαρχει κενη οργανικη θεση η οποια δεν καλυπτεται ουτε απο υπεραριθμους, ουτε με μετατιθεμενους συναδελφους?κ αυτο γινεται εδω κ τεσσερα χρονια?υπεραριθμους δεν εχει η ειδικοτητα σου?σε ποια δευτεροβαθμια συμβαινει αυτο?

Και να προσθέσω...
Αν γίνεται επί χρόνια αυτό το πράγμα, πού είναι είναι η καταγγελία στη ΔΟΕ/ΟΛΜΕ; Μήπως ζητάμε παρέμβαση μόνο όταν μας συμφέρει;
Απορία εκφράζω......
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Και να προσθέσω...
Αν γίνεται επί χρόνια αυτό το πράγμα, πού είναι είναι η καταγγελία στη ΔΟΕ/ΟΛΜΕ; Μήπως ζητάμε παρέμβαση μόνο όταν μας συμφέρει;
Απορία εκφράζω......

Δεν είναι ηλίου φαεινότερον ότι εφόσον γίνονται ελάχιστοι διορισμοί..οι χιλιάδες ΚΕΝΕΣ θέσεις σε αυτά τα χιλιάδες σχολεία που υπάρχουν δεν είναι μόνο λειτουργικές αλλά ΚΑΙ οργανικές;

Άρα...καλύπτονται από αναπληρωτές; Απορία..

ναι σωστα..ειμαι πρακτορας του υπουργειου κ αλιευω αντιδραστικους αναπληρωτες για να σας στειλουμε του χρονου στη συμη..

Χμ..άρα είστε ένας κατευχαριστημένος αναπληρωτής των 500 ευρώ... :o :o :o
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 31, 2012, 12:24:50 am από Deyna »

Συνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ

Δεν είναι ηλίου φαεινότερον ότι εφόσον γίνονται ελάχιστοι διορισμοί..οι χιλιάδες ΚΕΝΕΣ θέσεις σε αυτά τα χιλιάδες σχολεία που υπάρχουν δεν είναι μόνο λειτουργικές αλλά ΚΑΙ οργανικές;

Άρα...καλύπτονται από αναπληρωτές; Απορία..

Η καταγγελία πού είναι; Έχει γίνει πουθενά καταγγελία ότι καλύπτετε οργανικά και όχι λειτουργικά κενά; Αυτό ρωτάω.... Μήπως δεν έχει γίνει γιατί βολέυει κάποιους;

(πάντως σε 4 νομούς που έχω δουλέψει και σε πολλούς άλλους που γνωρίζω, μόνο οι αναπληρωτές της ειδικής αγωγής καλύπτουν οργανικά και όχι λειτουργικά κενά, όλοι οι άλλοι καλύπτουν θέσεις που προκύπτουν από άδειες, αποσπάσεις κλπ)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 31, 2012, 10:58:13 am από Stelios »
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182824
  • Σύνολο θεμάτων: 19475