0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ylianos στις Ιανουαρίου 11, 2006, 10:31:05 amΠαράθεση από: matina στις Ιανουαρίου 10, 2006, 06:12:26 pmΟι διορισμοί του Νοεμβρίου δεν είναι τίποτα άλλο από την κάλυψη των κενών από τον ΑΣΕΠ. Οι επιτυχόντες ήταν λιγότεροι και κάποιοι από αυτούς δεν διορίστηκαν φέτος λόγω στρατού, επομένως έμειναν κενές 131 θέσεις από τις οποίες οι 42 ήταν ΠΕ19 και οι υπόλοιπες ΠΕ20 με αποτέλεσμα να διοριστούν σχεδόν όλοι οι ΠΕ20 του πίνακα ακόμα και με 2-3 ώρες προυπηρεσία.Kαι σου λέω ποιων κενών; Αφού τους παίρνουν και οι θέσεις είναι γεμάτες και τους βάζουν να δουλεύουν σε γραφεία και υπηρεσίες... Μία περίπτωση ξέρω στη Χίο και αυτή που ανέφερα τώρα στη Ρόδο... και οι δύο γνωστοί δουλεύουν σε γραφεία φέτος.Δυστυχώς εγώ ξέρω άπειρες περιπτώσεις εκπαιδευτικών που απλά κυριολεκτικά παιρνούν την ώρα τους στα γραφεία. Απειρούς, άπειρους .....
Παράθεση από: matina στις Ιανουαρίου 10, 2006, 06:12:26 pmΟι διορισμοί του Νοεμβρίου δεν είναι τίποτα άλλο από την κάλυψη των κενών από τον ΑΣΕΠ. Οι επιτυχόντες ήταν λιγότεροι και κάποιοι από αυτούς δεν διορίστηκαν φέτος λόγω στρατού, επομένως έμειναν κενές 131 θέσεις από τις οποίες οι 42 ήταν ΠΕ19 και οι υπόλοιπες ΠΕ20 με αποτέλεσμα να διοριστούν σχεδόν όλοι οι ΠΕ20 του πίνακα ακόμα και με 2-3 ώρες προυπηρεσία.Kαι σου λέω ποιων κενών; Αφού τους παίρνουν και οι θέσεις είναι γεμάτες και τους βάζουν να δουλεύουν σε γραφεία και υπηρεσίες... Μία περίπτωση ξέρω στη Χίο και αυτή που ανέφερα τώρα στη Ρόδο... και οι δύο γνωστοί δουλεύουν σε γραφεία φέτος.
Οι διορισμοί του Νοεμβρίου δεν είναι τίποτα άλλο από την κάλυψη των κενών από τον ΑΣΕΠ. Οι επιτυχόντες ήταν λιγότεροι και κάποιοι από αυτούς δεν διορίστηκαν φέτος λόγω στρατού, επομένως έμειναν κενές 131 θέσεις από τις οποίες οι 42 ήταν ΠΕ19 και οι υπόλοιπες ΠΕ20 με αποτέλεσμα να διοριστούν σχεδόν όλοι οι ΠΕ20 του πίνακα ακόμα και με 2-3 ώρες προυπηρεσία.