*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές και Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών  (Αναγνώστηκε 12471 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος constance

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές και Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 05, 2012, 10:38:06 pm »
πάντως εγώ αυτό που  έχω καταλάβει είναι οτι έχουμε τα ίδια καθήκοντα αλλά διαφορετικά δικαιώματα με τους μονίμους εκπαιδευτικούς.για παράδειγμα για να είμαι επιτηρητής στις πανελλήνιες μια χαρά λαμβάνομαι υπόψιν σαν να ήμουν μόνιμος.για να απαλλαχθώ από τις εκλογές είμαι αναπληρωτής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:25 »

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 06, 2012, 01:06:45 pm »
Ειναι μαλλον στην διακριτικη ευχερεια του δικαστικου αντιπροσωπου. Παντως ενα να ξερετε που ειναι 100% σιγουρο. Αν την ημερα των εκλογων που πατε να ψηφισετε  δεν εχει πολλους στην εφορευτικη επιτροπη ή τουλαχιστον οσους θεωρει οτι χρειαζεται ο Δικαστικος αντιπροσωπος ,εχει το δικαιωμα να κρατησει οποιον παει να ψηφισει.

Γι' αυτό δεν είναι και τόσο καλό να πηγαίνεις πρωί πρωί.....

Κατά το μεσημέρι, πιθανότατα έχουν βρεθεί άτομα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
Την κολλητη μου παντως την κρατησαν στις 3.30 γιατι η μια πηγε να φαει και ο αλλος στις 5 ειχε ταξιδι. Απο τις 3.30μ.μ εφυγε στις 2 το πρωι. Ηταν μικρο το εκλογικο τμημα και εγινε γρηγορα η καταμετρηση. Να σημειωσω επισης οτι τρεις επιπλεον δηλωσαν αρρωστοι με χαρτι γιατρου.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 06, 2012, 08:02:16 pm »
Να'στε καλά όλοι για τις απαντήσεις σας! :) Με καθησυχάσατε. Δεν είναι τόσο τρομερά τα πράγματα όσο νόμιζα. Είδα κι εγώ την ποινή φυλάκισης που αναγράφει το χαρτί και σκιάχτηκα. :P

Αποσυνδεδεμένος constansn

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 06, 2012, 09:46:34 pm »
Να'στε καλά όλοι για τις απαντήσεις σας! :) Με καθησυχάσατε. Δεν είναι τόσο τρομερά τα πράγματα όσο νόμιζα. Είδα κι εγώ την ποινή φυλάκισης που αναγράφει το χαρτί και σκιάχτηκα. :P

Αν και δεν μπορώ να απαντήσω στο θέμα της απαλλαγής μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ποινή δεν εφαρμόζεται ποτέ. Μόνο αν σε κρατήσουν την ώρα που πας να ψηφίσεις. Ήμουν τρεις φορές γραμματέας και δυο φορές εφορευτική επιτροπή σε ένα πολύ μικρό εκλογικό τμήμα. Μέ ένα μέλος στην εφορευτική έβγαινε η δουλειά και γι' αυτό ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν ενοχλούσε κανέναν άλλο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:25 »

Αποσυνδεδεμένος dreaming

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 06, 2012, 11:50:42 pm »
Εμενα με καλεσαν για εφορευτικη στις εκλογες του Μαιου τηλεφωνικα.Τους ειπα οτι ευχαριστως να παω εφορευτικη. Ο αξιωματικος υπηρεσιας παραξενευτηκε.Αμεσως του ειπα οτι για να παω θα επρεπε να μου καταβληθουν τα αεροπορικα μου εισητηρια και της κορης μου απο Χανια για Θεσσαλονικη.Οσοι ειστε μακρια και πειτε το ιδιο δεν υπαρχει περιπτωση να μην σας απαλλαξουν

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 07, 2012, 08:52:16 am »
Εμενα με καλεσαν για εφορευτικη στις εκλογες του Μαιου τηλεφωνικα.Τους ειπα οτι ευχαριστως να παω εφορευτικη. Ο αξιωματικος υπηρεσιας παραξενευτηκε.Αμεσως του ειπα οτι για να παω θα επρεπε να μου καταβληθουν τα αεροπορικα μου εισητηρια και της κορης μου απο Χανια για Θεσσαλονικη.Οσοι ειστε μακρια και πειτε το ιδιο δεν υπαρχει περιπτωση να μην σας απαλλαξουν
"Ευχαρίστως να πάω" ;D ;D ;D Πολύ σωστά απάντησες! Εμένα με ρωτάει ένας από ένα Υπουργείο (ούτε θυμάμαι ποιο) "εσείς δε θέλετε να πάτε;" Γιατί, ποιος θέλει;

Constansn, σ'ευχαριστώ. Είμαι λίγο φοβιτσιάρα, βλέπεις. Αν και μου φαίνεται εντελώς παράλογο να σε υποχρεώνουν με την απειλή φυλάκισης να κάνεις κάτι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)