0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκλεισα 1 ώρα στο τηλέφωνο και το συμπέρασμα είναι ότι κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη! Πήρα στη Διεύθυνση και στο Υπουργείο Παιδείας και δεν ήξεραν. Αλλά η πλάκα ήταν μετά που έγινα μπαλάκι ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Μεταρρύθμισης που μου έλεγε ο ένας να πάρω τον άλλο και να του πω "τούτο" κι "εκείνο". Δεν ήξεραν αν οι υπάλληλοι δημοσίου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εμπίπτουμε σε αυτό το άρθρο. 100 τηλέφωνα και αποτέλεσμα κανένα. Ο ένας λέει είναι αρμοδιότητα του άλλου. Anyway, πήρα και στο Πρωτοδικείο (ούτε αυτοί ξέρουν, φυσικά), απλά μου είπαν να πάρω χαρτί από τη Διεύθυνση για το κώλυμα και τη μέρα των εκλογών να το πάω στον υπέυθυνο του εκλογικού τμήματος και να μου πει αν τελικά ισχύει. Πάντως, αν κάποιος αναπληρωτής κλήθηκε παλιότερα, ας μου πει τι έγινε.
Κλήθηκα στις εκλογές του προηγούμενου μήνα, χρειάστηκε απλώς να επιδείξω βεβαίωση υπογεγραμμένη από το δ/ντη μου ότι υπηρετώ στο σχολείο και απαλλάχθηκα. Μάλιστα, δεν παρουσιάστηκα καν το πρωί πριν τις εκλογές στο εκλογικό κέντρο, πήγα να ψηφίσω και με ρώτησαν.
Ειναι μαλλον στην διακριτικη ευχερεια του δικαστικου αντιπροσωπου. Παντως ενα να ξερετε που ειναι 100% σιγουρο. Αν την ημερα των εκλογων που πατε να ψηφισετε δεν εχει πολλους στην εφορευτικη επιτροπη ή τουλαχιστον οσους θεωρει οτι χρειαζεται ο Δικαστικος αντιπροσωπος ,εχει το δικαιωμα να κρατησει οποιον παει να ψηφισει.