0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς έχεις χάσει γραπτό;Το έχασες μετά την παράδοση των γραπτώναπό τους επιτηρητές;
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 15, 2012, 09:17:29 pmnevel το αν σου το έδωσαν ή όχι οι επιτηρητές, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δύσκολο να το εξακριβώσεις. Θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να σκεφτείς τα εξής: πού διόρθωσες τα γραπτά; π. χ. ξεκίνησες να διορθώνεις από το σχολείο και συνέχισες στο σπίτι; στο σπίτι έχεις συγκεκριμένο χώρο π.χ. ένα γραφείο που διορθώνεις; τη διόρθωση την έκανες σταδιακά ή μια και έξω; έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι; αν διορθώνεις στο σπίτι σου σε συγκεκριμένο χώρο και συνεχόμενα είναι λιγότερο πιθανό να έχεις χάσει εσύ το γραπτό. Προσπάθησε να σκεφτείς.[/qΟλα αυτα που λες τα εχω κανει. Δεν τα διορθωσα ολα τα γραπτα μαζι κι εχω φαει ολο το σπιτι που δεν ειναι και πολυ μεγαλο.Αυτο ειναι το θεμα μου και γι αυτο εχω απελπιστει. Ειναι μεγαλη ανευθυνοτητα οπως και να το κανεις!!!! Δεν δικαιολογειται. Το θεμα μου ειναι τι κανω την Τριτη που θα παω σχολειο να παραδωσω τα γραπτα. Προφανως δε μπορω να το παιξω Κινεζα! Φταιω εγω ομως ή δε μου δωσαν ποτε το γραπτο του? Το πιο λογικο ειναι να το εχασα εγω.Το μονο παρηγορο(λεμε τωρα) ειναι οτι ο μαθητης δεν κινδυνευε να μεινει στην ιδια ταξη.Αν αφού εξαντλήσεις κάθε περιθώριο δεν το βρεις, τότε θα πεις στο δ/ντη σου την αλήθεια και τίποτα παραπάνω. Κινέζα δεν μπορείς να το παίξεις σε καμία περίπτωση.Φαντάζομαι ότι οι επιτηρητές δε θα μέτρησαν τα γραπτά μπροστά σου αλλιώς θα ήσουν 100% σίγουρη πως η ευθύνη είναι δική σου. Πάντως αν διορθώνεις σε συγκεκριμένο χώρο - έστω και σταδιακά - και δεν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν μπορώ να φανταστώ που μπορεί το γραπτό να έχει παραπέσει...Ίσως είναι εξίσου πιθανό το ενδεχόμενο να μην έλαβες ποτέ το γραπτό στα χέρια σου.
nevel το αν σου το έδωσαν ή όχι οι επιτηρητές, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δύσκολο να το εξακριβώσεις. Θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να σκεφτείς τα εξής: πού διόρθωσες τα γραπτά; π. χ. ξεκίνησες να διορθώνεις από το σχολείο και συνέχισες στο σπίτι; στο σπίτι έχεις συγκεκριμένο χώρο π.χ. ένα γραφείο που διορθώνεις; τη διόρθωση την έκανες σταδιακά ή μια και έξω; έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι; αν διορθώνεις στο σπίτι σου σε συγκεκριμένο χώρο και συνεχόμενα είναι λιγότερο πιθανό να έχεις χάσει εσύ το γραπτό. Προσπάθησε να σκεφτείς.[/qΟλα αυτα που λες τα εχω κανει. Δεν τα διορθωσα ολα τα γραπτα μαζι κι εχω φαει ολο το σπιτι που δεν ειναι και πολυ μεγαλο.Αυτο ειναι το θεμα μου και γι αυτο εχω απελπιστει. Ειναι μεγαλη ανευθυνοτητα οπως και να το κανεις!!!! Δεν δικαιολογειται. Το θεμα μου ειναι τι κανω την Τριτη που θα παω σχολειο να παραδωσω τα γραπτα. Προφανως δε μπορω να το παιξω Κινεζα! Φταιω εγω ομως ή δε μου δωσαν ποτε το γραπτο του? Το πιο λογικο ειναι να το εχασα εγω.Το μονο παρηγορο(λεμε τωρα) ειναι οτι ο μαθητης δεν κινδυνευε να μεινει στην ιδια ταξη.