*

Αποστολέας Θέμα: Δωδεκάνησα  (Αναγνώστηκε 299235 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος john35

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δωδεκάνησα
« Απάντηση #812 στις: Ιουλίου 16, 2025, 10:55:17 pm »
Ψυχοπάθεια,τοξικότητα,διπολικότητα,εξουσιομανία.Ξαναλέω.Μακριά από το μπελλένειο γυμνάσιο Λέρου!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 16, 2025, 10:57:00 pm από john35 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:34:56 »

Αποσυνδεδεμένος harac

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Ιουλίου 16, 2025, 11:16:48 pm »
Τα σχολεία του νησιού έχουν πολλές ιδιαιτερότητες.
Με τις συγχωνεύσεις τμημάτων (παρά τις πολλές διαγνώσεις και τη σοβαρότητα κάποιων περιπτώσεων) τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.
 Θεωρώ, επίσης, απαράδεκτο το γεγονός ότι το 2ο Γυμνάσιο, όχι απλώς συστεγάζεται με το ΕΠΑΛ, αλλά οι αίθουσες και των δύο σχολείων είναι στον ίδιο όροφο, δίπλα-δίπλα και τα παιδιά κάνουν όλα μαζί διάλειμμα σε κοινό προαύλιο (το ότι υπάρχουν όρια δεν σημαίνει και πολλά).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 17, 2025, 01:42:32 pm από harac »

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νεοδιόριστος Πάπας
    • Προφίλ
« Απάντηση #814 στις: Ιουλίου 17, 2025, 12:49:50 am »
Τα σχολεία έχουν πολλές ιδιαιτερότητες.
Με τις συγχωνεύσεις τμημάτων (παρά τις πολλές διαγνώσεις και τη σοβαρότητα κάποιων περιπτώσεων) τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.
 Θεωρώ, επίσης, απαράδεκτο το γεγονός ότι το 2ο Γυμνάσιο, όχι απλώς συστεγάζεται με το ΕΠΑΛ, αλλά οι αίθουσες και των δύο σχολείων είναι στον ίδιο όροφο, δίπλα-δίπλα και τα παιδιά κάνουν όλα μαζί διάλειμμα σε κοινό προαύλιο (το ότι υπάρχουν όρια δεν σημαίνει και πολλά).
Ο συνάδελφος αναφέρθηκε πολύ συγκεκριμένα στο 1ο γυμνάσιο και μίλησε για καταστάσεις ψυχοπάθειας, τοξικότητας, διπολικότητας, εξουσιομανίας. Εγώ καταλαβαίνω ότι αναφέρεται στη διεύθυνση του σχολείου και συστήνει στους συναδέλφους να κρατηθούν μακρυά από κει.

Αποσυνδεδεμένος harac

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Ιουλίου 17, 2025, 07:42:22 am »

Ναι, αυτό συστήνει για το συγκεκριμένο σχολείο.
Αν, όμως, τύχει και  βρεθείς εκεί...

[...] Προσπαθείς απλώς να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και τυπικά για να περάσει η χρονιά ανώδυνα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:34:56 »

Αποσυνδεδεμένος tzess

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Αυγούστου 23, 2025, 05:52:57 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα! Διορίστηκα στη Δ΄ Δωδεκανήσου (Δ.Ε.) και εκτός από το άγχος για την εύρεση κατοικίας (μιας και δεν γνωρίζουμε από τώρα σε ποιο νησί θα βρεθούμε), μεγάλη είναι και η αγωνία για το σχολείο ή τα σχολεία στα οποία θα υπηρετήσουμε. Επειδή, όπως γνωρίζετε, μετά την ορκωμοσία θα κληθούμε να δηλώσουμε τις προτιμήσεις μας με βάση τα κενά, θα παρακαλούσα όσους συναδέλφους έχουν υπηρετήσει πρόσφατα (ας πούμε την τελευταία 5ετία) στα σχολεία της Δ να μας δώσουν τα φώτα τους σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί (αναφέρομαι στους/στις Διευθυντές/ριες των σχολικών μονάδων). Έχω ήδη λάβει σοβαρά υπόψιν μου τις πληροφορίες για το ΓΕΛ Πάτμου αλλά και για το 1ο Γυμνάσιο Λέρου και σας ευχαριστώ. Καλή τοποθέτηση σε όλους/ες!

Υ.Γ. Εάν υπάρχει κάποιος/α που γνωρίζει ανθρώπους στα νησιά της Δ και θα μπορούσε να βοηθήσει στην εύρεση κατοικίας ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ και πάλι!

Αποσυνδεδεμένος DIMIS3

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Αυγούστου 23, 2025, 10:36:02 pm »
Ο συνάδελφος αναφέρθηκε πολύ συγκεκριμένα στο 1ο γυμνάσιο και μίλησε για καταστάσεις ψυχοπάθειας, τοξικότητας, διπολικότητας, εξουσιομανίας. Εγώ καταλαβαίνω ότι αναφέρεται στη διεύθυνση του σχολείου και συστήνει στους συναδέλφους να κρατηθούν μακρυά από κει.
Δεν είναι μόνο η διεύθυνση! Και αρκετοί συνάδελφοι είναι έτσι όπως λέει.

Αποσυνδεδεμένος harac

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #818 στις: Αυγούστου 24, 2025, 08:19:44 am »
Από τη Λέρο, θα ξεχώριζα το Δημοτικό στο Λακκί. Πολύ συνεννοήσιμη και τυπική διευθύντρια, οργανωμένο σχολείο, καλό εργασιακό περιβάλλον.
Ικανοποιημένοι, επίσης, έχουν μείνει συνάδελφοι, από άποψης διεύθυνσης, και από το εσπερινό.
Περισσότερα δεν γνωρίζω, καθώς κάθε χρόνο πολλοί εκπαιδευτικοί φεύγουν, έρχονται καινούργιοι και οι σύλλογοι ανανεώνονται.

Αποσυνδεδεμένος tzess

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #819 στις: Αυγούστου 25, 2025, 12:35:28 pm »
Ευχαριστώ πολύ DIMIS3 και harac!

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #820 στις: Αυγούστου 29, 2025, 05:45:25 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα! Διορίστηκα στη Δ΄ Δωδεκανήσου (Δ.Ε.) και εκτός από το άγχος για την εύρεση κατοικίας (μιας και δεν γνωρίζουμε από τώρα σε ποιο νησί θα βρεθούμε), μεγάλη είναι και η αγωνία για το σχολείο ή τα σχολεία στα οποία θα υπηρετήσουμε. Επειδή, όπως γνωρίζετε, μετά την ορκωμοσία θα κληθούμε να δηλώσουμε τις προτιμήσεις μας με βάση τα κενά, θα παρακαλούσα όσους συναδέλφους έχουν υπηρετήσει πρόσφατα (ας πούμε την τελευταία 5ετία) στα σχολεία της Δ να μας δώσουν τα φώτα τους σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί (αναφέρομαι στους/στις Διευθυντές/ριες των σχολικών μονάδων). Έχω ήδη λάβει σοβαρά υπόψιν μου τις πληροφορίες για το ΓΕΛ Πάτμου αλλά και για το 1ο Γυμνάσιο Λέρου και σας ευχαριστώ. Καλή τοποθέτηση σε όλους/ες!

Υ.Γ. Εάν υπάρχει κάποιος/α που γνωρίζει ανθρώπους στα νησιά της Δ και θα μπορούσε να βοηθήσει στην εύρεση κατοικίας ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ και πάλι!

Έτσι όπως ξεκινάς όπου κ να πας θα κακοπεράσεις! Μπηκες στο pde (2 μόλις μηνύματα έχεις όλα κ όλα) για να τα βρεις όλα έτοιμα, ενώ εσύ η ίδια δεν είσαι! Όλα είναι υποκειμενικά σε αυτή τη ζωή , αυτό που για έσενα είναι τέλειο κ ιδανικό για τον άλλον μπορεί να είναι βαρετό κ άχρηστο!

Κάποτε υπηρέτησα στο πιο δύσκολο δυσπρόσιτο από άποψη διευθυντή κ όχι μόνο κ ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου! Διότι εάν ξέρεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Κ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος tzess

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #821 στις: Αυγούστου 29, 2025, 10:14:32 pm »
Έτσι όπως ξεκινάς όπου κ να πας θα κακοπεράσεις! Μπηκες στο pde (2 μόλις μηνύματα έχεις όλα κ όλα) για να τα βρεις όλα έτοιμα, ενώ εσύ η ίδια δεν είσαι! Όλα είναι υποκειμενικά σε αυτή τη ζωή , αυτό που για έσενα είναι τέλειο κ ιδανικό για τον άλλον μπορεί να είναι βαρετό κ άχρηστο!

Κάποτε υπηρέτησα στο πιο δύσκολο δυσπρόσιτο από άποψη διευθυντή κ όχι μόνο κ ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου! Διότι εάν ξέρεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Κ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Αν και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις ούτε εμένα αλλά ούτε το εργασιακό μου παρελθόν, σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33110
  • Τελευταία: Mimao
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193276
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)