0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προτείνετε να κατεβάσω και το αυτοκίνητο την μέρα της ορκωμοσίας ή να περιμένω την τοποθέτηση? Και κάτι άλλο: πρέπει να παρουσιαστούμε 3 με 6/9. Αν παρουσιαστώ στις 6 χάνω κάτι? Ποια είναι η διαδικασία?
Εσείς παίδες στην Τήλο πρέπει να προλάβατε και τον ξάδερφό μου (Άκης - πληροφορικός, Ζωή η γυναίκα του).Είναι κλασικό το Τήλος ==> Ρόδος ==> όπου θες σαν πορεία μεταθέσεων?
mandy, νομίζω ότι στην τοποθέτηση δεν παίζει κανέναν ρόλο η σειρά διορισμού. Μετράνε μόνο τα μόρια που έχει κάποιος από γάμο, παιδιά, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση και δευτερευόντως από προϋπηρεσία.
Ευχαριστώ για τις κατευθύνσεις.
ΠαράθεσηΚαι κάτι άλλο: πρέπει να παρουσιαστούμε 3 με 6/9. Αν παρουσιαστώ στις 6 χάνω κάτι? Ποια είναι η διαδικασία? ΠαράθεσηΗ διαφορα ειναι στο μισθο.Αν εισαι εκει στις 3 κι ορκιστειτε,ο μισθος μετραει απο εκεινη τη μερα.Αν παρουσιαστεις στις 6 κι ορκιστεις τοτε,ο μισθος θα ξεκινησει τοτε(να υπολογιζεις οτι χονδρικα ειναι 30 ευρω για καθε μερα).Δε νομιζω να περιμενουν να φτασουν ολοι οι συναδελφοι και να γινει μια ορκωμοσια.Συνηθως γινονται δυο.εγω τουλαχιστον οταν διοριστηκα δεν πηγα αμεσως κι ορκιστηκα με τη δευτερη φουρνια(ορκομωσια των δεκα λεπτων,ετσι;μην περιμενεις κατι επισημο).Καλυτερα να εισαι εκει στις 3 για να γνωρισεις λιγο το μερος που θα πας,να κανεις τις υγειονομικες εξετασεις κι ο,τι αλλο γραφειοκρατικο προκυψει με την ησυχια σου
Διορίζομαι στα Δωδεκάνησα. Πού πρέπει να παρουσιαστώ στις 3 Σεπτεμβρή?Στη Ρόδο?και αν ναι γνωρίζει κανείς διευθυνση?Ευχαριστω