0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ εμφανίζονται στις 3/9 στη ΔΔΕ , κάνουν αίτηση τοποθέτησης και περιμένουν την ανακοίνωση των τοποθετήσεων. Μόλις βγουν οι τοποθετήσεις, πηγαίνεις στο σχολείο και κάνεις ανάληψη υπηρεσίας, οπότε πας κάθε μέρα από κει και πέρα.
Παράθεση από: lazarefa στις Αυγούστου 13, 2007, 08:04:18 pmΜπορεί κάποιος/α φίλος/η να δώσει πληροφορίες για Γ Δωδεκαννήσου; (Κάλυμνος). Σχολεία
Μπορεί κάποιος/α φίλος/η να δώσει πληροφορίες για Γ Δωδεκαννήσου; (Κάλυμνος). Σχολεία
Ψάχνοντας από μόνη μου να μαντέψω μερικά κενά σχολείων έκανα το εξής: βρήκα τις οργανικές θέσεις από τα δυσπρόσιτα σχολεία των δωδεκανήσων, στη συνέχεια βρήκα από τον πίνακα διορισμών πόσους διόρισαν στο καθένα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αυτές που δεν καλήφθηκαν είναι κενές αλλά μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες. Μερικά δυσπρόσιτα σχολεία που δεν ήταν στην εγκύκλιο διορισμών όπως το Καστελόριζο, το 1ο Σύμης κ.ά. να υποθέσω πως δεν έχουν καθόλου κενά, επίσης από τα δυσπρόσιτα που ήταν στην εγκύκλιο δεν έχουν μείνει και πολλές θέσεις (αν βέβαια είναι κενές) άρα τι έχει μείνει για τους σχεδόν 140 νεοδιόριστούς;;; Τα σχολεία της Ρόδου και της Κω.... Δεν ξέρω προσπαθώ να βρω μια ακρη,μα μπερδεύτηκα περισσότερο.....