0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή δε μπορώ να πάω κατευθείαν σε νοσοκομείο να πάρω το πιστοποιητικό? Πρέπει να περάσω και από υγειονομική επιτροπή οπωσδήποτε?
Καλησπέρα συνάδελφοι! Συγχαρητήρια για τον διορισμό σας! Είμαι κι εγώ από αυτούς που δεν περίμεναν καν διορισμό και τσουπ βρέθηκα διορισμένη στα Δωδεκάνησα. Στους 156 λοιπόν έχω σειρά πολύ μετά το 100 στα μόρια για τοποθέτηση, χωρίς γαμο, παιδια, κλπ..Θέλω λοιπόν να ρωτήσω.. Στην αίτηση τοποθέτησης έχει 20 επιλογές. Αν εγώ δηλώσω 20 σχολεία που καλυφθούν από τους προηγούμενούς μου, πού θα με τοποθετήσουν εμένα? Θα με προσπεράσουν ή θα με τοποθετήσουν όπου θέλουν αυτοί?
Παράθεση από: Virginius στις Αυγούστου 14, 2010, 05:09:52 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι! Συγχαρητήρια για τον διορισμό σας! Είμαι κι εγώ από αυτούς που δεν περίμεναν καν διορισμό και τσουπ βρέθηκα διορισμένη στα Δωδεκάνησα. Στους 156 λοιπόν έχω σειρά πολύ μετά το 100 στα μόρια για τοποθέτηση, χωρίς γαμο, παιδια, κλπ..Θέλω λοιπόν να ρωτήσω.. Στην αίτηση τοποθέτησης έχει 20 επιλογές. Αν εγώ δηλώσω 20 σχολεία που καλυφθούν από τους προηγούμενούς μου, πού θα με τοποθετήσουν εμένα? Θα με προσπεράσουν ή θα με τοποθετήσουν όπου θέλουν αυτοί?Σε τοποθετούν σε ότι έχει μείνει. Θα πρότεινα αν δεν έχεις καθόλου μόρια από κοινωνικά κριτήρια, να μη δηλώσεις τα κενά που έχουν μεγάλη ζήτηση (και θα τα δηλώσουν όλοι), αλλά κάποια μικρότερα νησιά, μήπως και αποφύγεις τα πολύ δύσκολα.
Αnna γιατί όμως στη σελίδα της πρωτοβάθμιας αναφέρει οτι μπορώ να πάρω το πιστοποιητικό και από νοσοκομείο και από κέντρο υγείας?