0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: akoufou στις Αυγούστου 18, 2010, 06:20:36 pmΠαράθεση από: vasp στις Αυγούστου 18, 2010, 04:05:53 pmΠαράθεση από: antigoni στις Αυγούστου 18, 2010, 03:59:17 pmΤο καταλαβαίνω αυτό που λες και σε ευχαριστώ, απλώς δεν είναι πολύς ο καιρός για να μείνεις σε ξενοδοχείο;Είναι ξενοδοχεία στα οποία μένουν κυρίως φοιτητές για μεγάλα διαστήματα (δεν μένουν τουρίστες) Είχα συμφοιτητές που έμειναν καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Είναι πολύ καλή επιλογή και κυρίως οικονομική (250 ευρω)μην παραξενευεσαι, συνηθως ενοικιάζουν διαμερίσματα και όχι δωμάτια, οπότε έχεις και την άνεσή σου.Επειδή δεν έχω υπόψι μου κάποιο τέτοιο ξενοδοχείο, ξέρω ότι υπάρχει όμως, μπορείτε να στείλετε ένα link να ρωτήσω; έχω στις πρώτες μου επιλογές Α Δωδεκ(αναπληρώτρια) και θέλω πολύ σύντομα να ξέρω για κατάλυμα, μιας και τη Δ Δωδεκ πάνω κάτω την ξέρω.Σας ευχαριστώ
Παράθεση από: vasp στις Αυγούστου 18, 2010, 04:05:53 pmΠαράθεση από: antigoni στις Αυγούστου 18, 2010, 03:59:17 pmΤο καταλαβαίνω αυτό που λες και σε ευχαριστώ, απλώς δεν είναι πολύς ο καιρός για να μείνεις σε ξενοδοχείο;Είναι ξενοδοχεία στα οποία μένουν κυρίως φοιτητές για μεγάλα διαστήματα (δεν μένουν τουρίστες) Είχα συμφοιτητές που έμειναν καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Είναι πολύ καλή επιλογή και κυρίως οικονομική (250 ευρω)μην παραξενευεσαι, συνηθως ενοικιάζουν διαμερίσματα και όχι δωμάτια, οπότε έχεις και την άνεσή σου.
Παράθεση από: antigoni στις Αυγούστου 18, 2010, 03:59:17 pmΤο καταλαβαίνω αυτό που λες και σε ευχαριστώ, απλώς δεν είναι πολύς ο καιρός για να μείνεις σε ξενοδοχείο;Είναι ξενοδοχεία στα οποία μένουν κυρίως φοιτητές για μεγάλα διαστήματα (δεν μένουν τουρίστες) Είχα συμφοιτητές που έμειναν καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Είναι πολύ καλή επιλογή και κυρίως οικονομική (250 ευρω)
Το καταλαβαίνω αυτό που λες και σε ευχαριστώ, απλώς δεν είναι πολύς ο καιρός για να μείνεις σε ξενοδοχείο;
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 18, 2010, 07:03:45 pmΠαράθεση από: akoufou στις Αυγούστου 18, 2010, 06:20:36 pmΠαράθεση από: vasp στις Αυγούστου 18, 2010, 04:05:53 pmΠαράθεση από: antigoni στις Αυγούστου 18, 2010, 03:59:17 pmΤο καταλαβαίνω αυτό που λες και σε ευχαριστώ, απλώς δεν είναι πολύς ο καιρός για να μείνεις σε ξενοδοχείο;Είναι ξενοδοχεία στα οποία μένουν κυρίως φοιτητές για μεγάλα διαστήματα (δεν μένουν τουρίστες) Είχα συμφοιτητές που έμειναν καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Είναι πολύ καλή επιλογή και κυρίως οικονομική (250 ευρω)μην παραξενευεσαι, συνηθως ενοικιάζουν διαμερίσματα και όχι δωμάτια, οπότε έχεις και την άνεσή σου.Επειδή δεν έχω υπόψι μου κάποιο τέτοιο ξενοδοχείο, ξέρω ότι υπάρχει όμως, μπορείτε να στείλετε ένα link να ρωτήσω; έχω στις πρώτες μου επιλογές Α Δωδεκ(αναπληρώτρια) και θέλω πολύ σύντομα να ξέρω για κατάλυμα, μιας και τη Δ Δωδεκ πάνω κάτω την ξέρω.Σας ευχαριστώΕχεις πμ.Να προσθέσω οτι έχω λυσσάξει απο τη ζήλεια μου Μακάρι να με έπαιρναν και εμένα Ρόδο......
Το CONGO στη δενδρινού ειναι καλο ξενοδοχείο?
να ρωτησω συναδελφοι. ποια ειναι ακριβως η διευθυνση του γραφειου που θα πρεπει να παρουσιαστουμε στη ροδο?
Παράθεση από: zouki στις Αυγούστου 19, 2010, 02:28:04 pmνα ρωτησω συναδελφοι. ποια ειναι ακριβως η διευθυνση του γραφειου που θα πρεπει να παρουσιαστουμε στη ροδο? ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟ
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 19, 2010, 02:31:06 pmΠαράθεση από: zouki στις Αυγούστου 19, 2010, 02:28:04 pmνα ρωτησω συναδελφοι. ποια ειναι ακριβως η διευθυνση του γραφειου που θα πρεπει να παρουσιαστουμε στη ροδο? ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟ
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 19, 2010, 02:34:27 pmΠαράθεση από: magda στις Αυγούστου 19, 2010, 02:31:06 pmΠαράθεση από: zouki στις Αυγούστου 19, 2010, 02:28:04 pmνα ρωτησω συναδελφοι. ποια ειναι ακριβως η διευθυνση του γραφειου που θα πρεπει να παρουσιαστουμε στη ροδο? ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟ