0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
congo? Το αλλο με τον Τοτο το ξέρεις; Ψάξτε το λίγο είπαμε... Διαβάστε και κανένα δύο ποστ παραπάνω και στην τελική δώστε και κανένα ευρώ παραπάνω να κοιμηθείς σαν άνθρωπος.Ταπεινή μου γνώμη, για λίγες μέρες επειδή θα είναι κουραστικές θες ένα μέρος που θα σε ξεκουράζει.[/quot]βοηθησε λιγο με τα ξενοδονεια θελς να κλισω καπου.
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο;Όταν θα κλείσουμε σπίτι όπου κι αν ειμαστε δίνουμε ένα ενοίκιο συν την εγγύηση όπως γίνεται παντού;Ρωτάω επειδή το καλοκαίρι τα ξενοικιάζουμε μήπως υπάρχει κάποιο άλλο καθεστώς που συνηθίζεται.
Akoufou ρίξε μια ιδέα για hotel.
Παράθεση από: oxydo στις Αυγούστου 20, 2010, 10:55:16 amAkoufou ρίξε μια ιδέα για hotel.
τα κενα για Δωδεκάνησσα υπάρχει link για να δεις ποια και που είναι ?
Παράθεση από: io στις Αυγούστου 20, 2010, 03:17:08 pmτα κενα για Δωδεκάνησσα υπάρχει link για να δεις ποια και που είναι ?Επίσημα νομίζω πως ακόμα δεν υπάρχουν αφού εκκρεμούν οι τοποθετήσεις όσων είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Σήμερα θα συνεδρίαζαν έμαθα από το γραφείο στην Κάλυμνο και μάλλον Δευτέρα θα έβγαιναν οι τοποθετήσεις. Οι νεοδιόριστοι λογικά παίρνουν ό,τι δεν καλύφθηκε από τους υπόλοιπους.