0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω και εγω πε 60 βγήκαν κενά για τοποθέτηση? λογικά απο αυτά που θα δηλώσουμε θα μας πάρουν εκτός και αν είμαστε περισσότεροι απο τα κενά. δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι θα δηλώσουμε 20 περιοχές και άμα δεν έχουν κενά θα μας στείλουν εκεί που θέλουν. θα μας δώσουν να δηλώσουμε νηπιαγωγεία με κενά όχι όλα τα νηπιαγωγεία!
Συνάδελφοι, τοποθετήθηκα Κάσο. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει στο σχολείο και στο νησί γενικότερα?
Σκεφτομε να κλεισω Rainbow μάλλον. ισως και στη παλιά πόλη καποιο.
Παράθεση από: rukaki στις Αυγούστου 22, 2010, 07:16:11 pmΣυνάδελφοι, τοποθετήθηκα Κάσο. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει στο σχολείο και στο νησί γενικότερα?εγω καταγομαι απο κασο κ μπορω να σου πω. τι κλαδος εισαι? κ πως ξερεις οτι τοποθετηθηκες εκει σιγουρα. εισαι νεοδιοριστος/η?[/quoteΕίμαι ΠΕ06.
Παράθεση από: zouki στις Αυγούστου 22, 2010, 10:30:05 pmΠαράθεση από: rukaki στις Αυγούστου 22, 2010, 07:16:11 pmΣυνάδελφοι, τοποθετήθηκα Κάσο. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει στο σχολείο και στο νησί γενικότερα?εγω καταγομαι απο κασο κ μπορω να σου πω. τι κλαδος εισαι? κ πως ξερεις οτι τοποθετηθηκες εκει σιγουρα. εισαι νεοδιοριστος/η?[/quoteΕίμαι ΠΕ06.
Μετά από πολλές προσπάθειες που έκανα να βρω κάποιον στην πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου, έμαθα ότι σήμερα το πρωί βγήκαν οι εσωτερικές αποσπάσεις (φαντάζομαι γενικά οι τοποθετήσεις) αλλά ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.