0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανένας πληροφορίες για χάλκη?...
Παράθεση από: infinity στις Αύγουστος 26, 2010, 11:00:57 πμκανένας πληροφορίες για χάλκη?...παλιο αλλά καλό... είχε πάει ένας απο Ρόδο να δεί φίλο του στην Χάλκη και, εκεί που πινανε καφέ ,περάσανε τρια παιδάκια. και του λεει ο "Χαλκίτης" : "μολις πέρασε η πρώτη η δευτέρα και η τρίτη Λυκείου..."οσοι πάτε Αρχάγγελο να μου τα φιλήσετε τα Αρχαγγελάκια μου....
Παράθεση από: nevile στις Αύγουστος 26, 2010, 03:14:20 μμΠαράθεση από: infinity στις Αύγουστος 26, 2010, 11:00:57 πμκανένας πληροφορίες για χάλκη?...παλιο αλλά καλό... είχε πάει ένας απο Ρόδο να δεί φίλο του στην Χάλκη και, εκεί που πινανε καφέ ,περάσανε τρια παιδάκια. και του λεει ο "Χαλκίτης" : "μολις πέρασε η πρώτη η δευτέρα και η τρίτη Λυκείου..."οσοι πάτε Αρχάγγελο να μου τα φιλήσετε τα Αρχαγγελάκια μου....καλε τι γελιο ! ειναι ομως τοσο καλα τα παιδια σ'αυτα τα μικρα μερη ...που οταν διδασκεις εκει ξεχνας και τη Διαμαντοπουλου κι ολο το γελοιο πλαισιο στο οποιο δουλευουμε και κανεις ο,τι καλυτερο μπορεις μονο και μονο γιατι αυτα τα παιδια σε ριχνουν στο φιλοτιμο με την καλοσυνη τους