0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος ως φοιτητής είχα αναλάβει ένα παιδί στα Μαθηματικά Γ΄Λυκείου Γενικής παιδείας αλλά δυστυχώς δεν πιάνει κατά πολύ τη σχολή που θέλει να πετύχει, οπότε θα τον έχω και φέτος ιδιαίτερο.Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να αυξήσω την εξευτελιστική τιμή των 5€/h που του έκανα σε 10€/h, πως θα του το φέρω χωρίς να έρθω σε δύσκολη θέση ;ΥΓ Σκέφτομαι να τον κάνω θερινή προετοιμασία.
ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, βασικά ναι, κακώς δέχτηκα τα 5 €/h αλλά στο τέλος της χρονιάς συνειδητοποίησα πως δεν άξιζε για τόσο λίγο ο όλος ο κόπος...αν πάλι δεν έχει την δυνατότητα να δώσει παραπάνω , θα του πω πως υπάρχει και η λύση που λέγεται φροντιστήριο, και πάλι ευχαριστώ !
Τελικα το έκλεισα με 12 €/h... Αυτό τον καιρό έχω κι ένα παιδί που θέλει να πάει στην Αμερική και να κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές εκεί και τον προετοιμάζω για τις εξετάσεις του GRE(τις ζητούν τα αμερικάνικα πανεπιστήμια προτου εισαχθείς) που περιλαμβάνει μαθήματα γενικού επιπέδου πανεπιστημιακών γνώσεων ... τι τιμή να του ζητήσω ; κάτω από 20 € θα μου φανεί πολύ υποτιμητικό καθώς είναι υψηλού επιπέδου το όλο μάθημα .