0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irenead στις Ιουλίου 02, 2012, 08:54:22 amΜΈΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ να μπαίνουν οι ιδιωτικοί στους δικούς μας πίνακες,γιατί όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως είχαν επιλεχθεί σε αυτές τις θέσεις(πολύ αξιοκρατικά),οι περισσότεροι από αυτούς ούτε έχουν πάει να δώσουν ποτέ ασεπ,ουτέ έχουν γυρίσει σε κάθε χωριό της Ελλάδας,μια χαρά ήταν βολεμένοι στις πόλεις τους,ε όχι και να μπαίνουν μπροστά μας στους πίνακες.
ΜΈΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ να μπαίνουν οι ιδιωτικοί στους δικούς μας πίνακες,γιατί όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως είχαν επιλεχθεί σε αυτές τις θέσεις(πολύ αξιοκρατικά),οι περισσότεροι από αυτούς ούτε έχουν πάει να δώσουν ποτέ ασεπ,ουτέ έχουν γυρίσει σε κάθε χωριό της Ελλάδας,μια χαρά ήταν βολεμένοι στις πόλεις τους,ε όχι και να μπαίνουν μπροστά μας στους πίνακες.
καλημέρα παιδιά και από εμένα. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Φιλόλογος με δύο επιτυχίες στον Ασέπ και προυπηρεσία που απέκτησα μετά το διαγωνισμό. Αν είναι ποτέ δυνατόν σε αυτή τη χώρα που επικρατεί το ρουσφέτι και η αναξιοκρατία να μιλούν μερικοί για αλτρουισμό και αλληλεγγύη. Δεν ξέρω αν ακούγομαι κυνική πάντως δεν μπορεί ο κάθε απολυμένος του ιδιωτικού τομέα να διεκδικεί θέση στο δημόσιο προσπερνώντας ανθρώπους που διάβασαν και ξόδεψαν και από την τσέπη τους για να υπηρετήσουν τη δημόσια παιδεία. Δεν έχω καμιά ελπίδα ότι η χώρα αυτή θα πάει μπροστά όσο υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό όφελος αδιαφορώντας για εκείνους οι οποίοι με θεμιτά μέσα σιγά σιγά πάλεψαν για να διοριστούν. Έλεος πια
Παράθεση από: ASPASIAO2 στις Ιουλίου 02, 2012, 11:39:05 amκαλημέρα παιδιά και από εμένα. Είμαι καινούρια στην παρέα σας. Φιλόλογος με δύο επιτυχίες στον Ασέπ και προυπηρεσία που απέκτησα μετά το διαγωνισμό. Αν είναι ποτέ δυνατόν σε αυτή τη χώρα που επικρατεί το ρουσφέτι και η αναξιοκρατία να μιλούν μερικοί για αλτρουισμό και αλληλεγγύη. Δεν ξέρω αν ακούγομαι κυνική πάντως δεν μπορεί ο κάθε απολυμένος του ιδιωτικού τομέα να διεκδικεί θέση στο δημόσιο προσπερνώντας ανθρώπους που διάβασαν και ξόδεψαν και από την τσέπη τους για να υπηρετήσουν τη δημόσια παιδεία. Δεν έχω καμιά ελπίδα ότι η χώρα αυτή θα πάει μπροστά όσο υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό όφελος αδιαφορώντας για εκείνους οι οποίοι με θεμιτά μέσα σιγά σιγά πάλεψαν για να διοριστούν. Έλεος πιαοταν εκανες τα χαρτια σου για ενταξη στους πινακες φανταζομαι διαβασες πρωτα την προκηρυξη, ε;ΟΛΕΣ τις σελιδες...δεν μπορω να καταλαβω τι το ρουσφετολογικο βρισκεις στην προκειμενη διαταξη..εφοσον προβλεπεται απο τις κειμενες διαταξεις δεν υπαρχει τιποτε το αθεμιτο κ ανομο...ουτε κ ανηθικο για να σε προλαβω..
εγώ αναφέρομαι σε όλους εκείνους που υπηρετούν στη δημόσια εκπαίδευση και έχουν διαβάσει μερόνυχτα και όχι σε εκείνους που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει ο όρος εξετάσεις. Επιτέλους ως προυπόθεση για να δουλεύει κάποιος στο δημόσιο σχολείο ας μπει η επιτυχία στον ΑΣΕΠ και μετά να ακολουθήσουν και όλα τα υπόλοιπα κριτήρια
η συνεπεια, η μεταδοτικοτητα ,η ευελιξια μεσα στη σχολικη ταξη ,η διπλωματια να χειριζεσαι καταστασεις δεν εχουν να κανουν με κανεναν ασεπ ξερω και εκπαιδευτικους με τεραστια πειρα σε φροντιστηρια και ιδιαιτερα που χωρις ασεπ κοβουν και ραβουν στην ταξη με αλλα λογια ειναι και να το χεις