0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Caravan στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 08:06:06 pmΔεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αλλά 4038/2012 είναι υπογεγραμμένος και από τη Διαμαντοπούλου.Πολύ σωστά το παρατήρησες,αλλά οι γιαλαντζί δικηγόροι,που να το προσέξουν!!!Αυτό με τους εκπαιδευτικούς που τα ξέρουν όλα,αν και είναι άσχετοι,ποτέ δεν το κατάλαβα.Για να σου λύσω την απορία:ο 4038/2012 είναι εφαρμοστικός νόμος της διεθνούς συνθήκης που υπέγραψε η χώρα μας.Είνια η Συνθήκη για χάρη της οποίας θα περικοπούν 11,9 δις,για να μην πτωχεύσουμε!Τώρα βέβαια,μια εξαίρεση για να διοριστούν αυτοί που απέτυχαν να πάρουν φεκ,δεν θα χει;Αλίμονο!!!!
Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αλλά 4038/2012 είναι υπογεγραμμένος και από τη Διαμαντοπούλου.
Παράθεση από: GRAMBLIN στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 08:58:27 pmΕπειδή τα πρωινά δουλεύω και δεν έχω τον χρόνο ούτε την πολυτέλεια να προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το παιδείας ή τον ΑΣΕΠ μπορεί κάποιος από σας να κάνει τον κόπο να τους πάρει ένα τηλ. να τους ρωτήσει αν αυτά που ανάφερα πιο πάνω ισχύουν. Η σύζυγος μου είναι επιλαχούσα στους νηπιαγωγούς για 4-5 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριζόμενο. Αν κάποιος θέλει κάποιες παραπάνω πληροφορίες να του δώσω, έχω όλη τη διάθεση και τον χρόνο και τον ενημερώσω. Απλά είναι πολύ άδικο μετά από πολλές προσπάθειες της συζύγου μου αλλά και των άλλων παραλίγο διοριστέων να φτάσει κάποιος στην πηγή και να μην πιει νερό.Στις νηπιαγωγούς δεν έχουν διοριστεί ακόμη όλοι οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ για να πάμε στους επιλαχόντες.
Επειδή τα πρωινά δουλεύω και δεν έχω τον χρόνο ούτε την πολυτέλεια να προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το παιδείας ή τον ΑΣΕΠ μπορεί κάποιος από σας να κάνει τον κόπο να τους πάρει ένα τηλ. να τους ρωτήσει αν αυτά που ανάφερα πιο πάνω ισχύουν. Η σύζυγος μου είναι επιλαχούσα στους νηπιαγωγούς για 4-5 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριζόμενο. Αν κάποιος θέλει κάποιες παραπάνω πληροφορίες να του δώσω, έχω όλη τη διάθεση και τον χρόνο και τον ενημερώσω. Απλά είναι πολύ άδικο μετά από πολλές προσπάθειες της συζύγου μου αλλά και των άλλων παραλίγο διοριστέων να φτάσει κάποιος στην πηγή και να μην πιει νερό.
Χωρίς ΦΕΚ = επιλαχόντες; Αν ναι, τότε αυτοί θα (πρέπει να) είναι με ΦΕΚ για να τηρηθεί νομικά το 60-40.Το ότι σε κάποιες ειδικότητες δεν κάλεσαν καν διοριστέους με ΦΕΚ, είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Εννοείται ότι και αυτοί πρέπει να διοριστούν, και μάλιστα άμεσα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός της ορθής (νομικά και ηθικά) απόφασης ( ; ) για διορισμό των επιλαχόντων εκεί που πρέπει.Ας μη δημιουργούμε "άσχημες εντυπώσεις" εκεί που δεν υπάρχουν...
Εκπροσωπώντας αποκλειστικά τον εαυτό μου ως επιλαχόντα θα πω το εξής:Δεν διεκδικώ να διορίζονται οι επιλαχόντες πριν τους κατόχους ΦΕΚ. Όμως, καλώς η κακώς, το υπουργείο έβγαλε την εγκύκλιο η οποία φέρνει το θέμα στο προσκήνιο τώρα με τρόπο ώστε, όπως φαίνεται, ή θα μας πάρουν τώρα η ποτέ. Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να πούμε "οκ πάρτε πρώτα τους διοριστέους και μετά εμάς" γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχει μετά για εμάς.
νομιζω k.d.pe03 οτι δεν ξερεις καλα το θεμα με τους επιλαχοντες και ασχολεισαι με ειδικοτητες που δεν εξαντληθηκε το 60 - 40.....σε ολες τις ειδικοτητες οταν εξαντληθει το 60 - 40 οτι θεσεις περισσεψουν πρεπει να συμπληρωθουν με τους επομενους.....μαλλον εισαι εκτος θεματος