0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eπειδη θελω ν'ακηκω στους ρεαλιστες, απ'ολα που παραθετεις μοιαζει το πιο πιθανο....2. Μπορεί η παραπάνω ιστορία να αφορά κάποιον δικό του.
Παράθεση από: anixia στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 06:18:39 pmEπειδη θελω ν'ακηκω στους ρεαλιστες, απ'ολα που παραθετεις μοιαζει το πιο πιθανο....2. Μπορεί η παραπάνω ιστορία να αφορά κάποιον δικό του.Kαι δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.
Τώρα σχετικά με τον κο ΓιούπηΔεν ήμουν παρών δεν ξέρω τι είπε και πως μεταφέρθηκαν αυτά που είπε στη συζήτησή μας.Κάθε υπηρεσία όμως έχει τον αρμόδιο αναρμόδιό της.Αν ήταν αρμόδιος θα είχε αναλάβει να κρίνει αυτός την περίπτωσή μας. Δεν την ανέλαβε. Αναρμόδιος να μιλάει. Έχει άποψη ας την κρατήσει για το καφενείο ή για την παρέα του. Ο ρόλος του δεν είναι να προκαταλαμβάνει την κρίση ανώτερού του και τελικά αρμόδιου. Με άλλα λόγια κάνει χοντρή γκάφα όταν μιλάει κι όποιος τον ρωτάει το ίδιο.Ακόμη κι αν γνωρίζει (πίνει μπύρες με τον αντιπρόεδρο, κοιμάται μαζί του δεν ξέρω) έχει την υποχρέωση να σιωπά. δεν μπορώ να φανταστώ έναν αντιπρόεδρο του ΑΣΕΠ (με τη μύτη να) να περιδιαβαίνει τα γραφεία του ΑΣΕΠ και να κοινοποιεί τις αποφάσεις του. Από την άλλη έστω κι ότι κάνει έτσι. Ο κος Γιούπης οφείλει να σιωπά και να παραπέμπει στον αρμόδιο.Τέλος προσπαθώ πολλές φορές να αναγνωρίσω τα όποια κίντρα αν υπάρχουν. Ο δαιμόνιος ντέτεκτιβ μέσα μου σκέφτεται:1. Μπορεί να είναι υποψήφιος για εφεδρεία. Η προοπτική κάποιων ανρώπων που μπορεί να διοριστούν είναι κόκκινο πανί για αυτόν.2. Μπορεί η παραπάνω ιστορία να αφορά κάποιον δικό του.3. Μπορεί να διακατέχεται από το σύνδρομο του δικτάτορα (το "υπόγειο" του Ντοστογιέφσκι)4. Μπορεί να τον πρήξαμε.5. Μπορεί να τον έπρηξε η γυναίκα του6. Μπορεί να τον εγκατέλειψε η γυναίκα του (για κάποιον καθηγητή ή καθηγήτρια)7..να μην συνεχίσωΝομίζω κατέδειξα το γελοίο της προσέγγισής μου. Όμως είναι το ίδιο γελοίο να προσπαθούμε να προβλέψουμε το μέλλον και να απευθυνόμαστε σε αναρμόδιους ή αυτόχριστους μελλοντολόγους.Αν εξετάζουμε σοβαρά το ενδεχόμενο της αρνητικής έκθεσης χρειαζόμαστε νομική εκπροσώπηση. Όλα τα άλλα περί ασχετίλας αναρμόδιων αρμόδιων και βυσμάτων είναι λόγια του αέρα πιστεύω. Στο τέλος όμως η ίδια η έννοια του δίκαιου είναι τόσο ρευστή.
Τώρα σχετικά με τον κο Γιούπη...6. Μπορεί να τον εγκατέλειψε η γυναίκα του (για κάποιον καθηγητή ή καθηγήτρια)...
Πήρα τηλ στο ΑΣΕΠ. Μίλησα με τον Γιούπη.Ναι έχει πρωτόκολλο το οποίο και μου έδωσε.(102512/Δ2 6-9-12))Το έχει αναλάβει ένας αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ.Αν η εισήγηση είναι θετική θα χρειαστεί καμιά εβδομάδα από την ημερομηνία έκδοσής της για να σταλούν οι νέοι πίνακες.Αν είναι αρνητική θα το μάθουμε αμέσως.Αν υπάρχει νομική ασάφεια θα πρέπει να συνεδριάσει το ΑΣΕΠ (βράσε ρύζι).Σε αναμονή των εξελίξεων(ΑΣΕΠ) λοιπόν.Εκτός αν έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα πχ να πάει κάποιος με τον αριθμό πρωτοκόλλου από το πρωτόκολλο του Υπουργείου να κάνει μια αίτηση και να έχουμε ένα αντίγραφο του αιτήματος που απεστάλλη στο ΑΣΕΠ? Έτσι για το αρχείο μας