0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχω ξαναναφέρει, ίσως αναλύθηκε εκτενέστερα και πέρυσι που είχαμε κάνει τη συνάντηση με το δικηγόρο. Δυστυχώς οι ενδιαφερόμενοι κάθε ειδικότητας πρέπει να κινηθούν για την ειδικότητά τους και μόνο, δεν μπορούμε να μαζευτούμε όλοι οι επιλαχόντες. Έστω και αν δικαιωθεί μια ειδικότητα, δεν μπορεί να εφαρμοστεί η απόφαση καθολικά για όλους τους εκπαιδευτικούς επιλαχόντες. Και προσέξτε, μιλάω για ειδικότητα, ούτε καν ενιαία κλάδο. Άρα άλλη υπόθεση οι βιολόγοι πχ (έξοδα διά 2 ενδιαφερόμενους), άλλη οι χημικοί (έξοδα δια 5) κ.ο.κ. Ελπίζω να μην φτάσουμε ως εκεί. Είχαμε ρωτήσει έναν κατατοπισμένο δικηγόρο, είχε αναλάβει παρόμοια υπόθεση φιλολόγων νομίζω στο παρελθόν, μου διαφεύγει το όνομά του. Όποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση ή μπορεί να πάρει άλλη συμβουλή ας μας ενημερωσει, μπορεί να έχουν αλλιώς τα πράγματα μετά τις φετεινές εξελίξεις.
Ολοι οι ενδιαφερόμενοι εννοείται οτι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα αφου παιζουν με τα νευρα μας τοσο καιρο,υπαρχει κανενας φυσικος επιλαχων στο forum; Μια εβδομάδα ειναι παααααρα πολυς καιρος όμως!
GILDA όλοι νοιαζόμαστε για το πώς θα συμπεριφερθούν σε σας. Αυτό είναι αμοιβαίο, διότι παρόμοια αργότερα θα ενδιαφέρεστε εσείς για το τι υφίστανται άλλες εκπαιδευτικές υποομάδες. Επειδή μας έχουν χωρίσει σε στρατόπεδα, αυτό δε σημαίνει πώς ο καθένας θα κοιτάει μόνο τον εαυτό του! Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις. Απλά είναι πολύ πιθανό να μείνουν και φέτος αδιάθετες οι πιστώσεις. Μπορεί να μη δοθούν στους επιλαχόντες, ούτε στο 60-40 ή στο 24μηνο, όπως οι περσινές πιστώσεις που χάθηκαν όταν διορίστηκαν 546 αντί για 600 εκπαιδευτικοί!
Γεια σας παιδια ειμαι ο ενατος επιλαχον φυσικος.Ημουν και 32 επιλαχον στον προπροηγουμενο ασεπ 2006 και ειχαμε παλι την ιδια ιστορια. Πηγαμε με το Θεοδορατο για καταστρατηγηση του 60-40. Το δικαστηριο μας δικαιωσε (φανταστητε οτι απο το υπουργειο μας στειλαν και τα κενα και να συμπληρωσουμε αιτηση διορισμου αναδρομικα) αλλα η νομικη υπηρεσια του κρατους απερριψε τη δικαστικη αποφαση. 5 χρονια μετα η υποθεση δικαζεται ξανα στο ΣΤΕ τον νοεμβριο. Ελπιζω να ξεμπερδεψουμε φετος χωρις δικηγορους γιατι ημουν νιος και γερασα.