0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Caravan στις Οκτωβρίου 16, 2012, 10:22:15 amΑν ισχύουν αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο και σήμερα να βγει η εγκύκλιος των 24μηνών δε θα δώσουν ένα τριήμερο διορία; Άρα πάμε για την άλλη εβδομάδα.Μίλησα με ένα πολύ ευγενικό κύριο στο Υπουργείο και μου είπε ότι δεν θα βγει νέα εγκύκλιος.Έχουν κάνει τα χαρτιά τους οι 24μηνίτες.Η διαδικασία θα γίνει άμεσα.Απλώς περιμένουν την έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών.Άντε να δούμε...
Αν ισχύουν αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο και σήμερα να βγει η εγκύκλιος των 24μηνών δε θα δώσουν ένα τριήμερο διορία; Άρα πάμε για την άλλη εβδομάδα.
[quote Στους 3 από 24μηνο δώθηκαν οι ίδιες επιλογές για περιοχές διορισμού με τους 9 επιλαχόντες του ΑΣΕΠ;Αν ναι κι αν προηγούνται τότε ...
1. Γνωρίζει κανείς αν θα ανακοινωθούν οι συμπληρωματικοί διορισμοί σήμερα?2. Οι 14 επιλαχόντες μαθηματικοί έκαναν όλοι αίτηση?
Παράθεση από: kani στις Οκτωβρίου 16, 2012, 12:52:11 pmΠαράθεση από: Caravan στις Οκτωβρίου 16, 2012, 10:22:15 amΑν ισχύουν αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο και σήμερα να βγει η εγκύκλιος των 24μηνών δε θα δώσουν ένα τριήμερο διορία; Άρα πάμε για την άλλη εβδομάδα.Μίλησα με ένα πολύ ευγενικό κύριο στο Υπουργείο και μου είπε ότι δεν θα βγει νέα εγκύκλιος.Έχουν κάνει τα χαρτιά τους οι 24μηνίτες.Η διαδικασία θα γίνει άμεσα.Απλώς περιμένουν την έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών.Άντε να δούμε...Στους 3 από 24μηνο δώθηκαν οι ίδιες επιλογές για περιοχές διορισμού με τους 9 επιλαχόντες του ΑΣΕΠ;Αν ναι κι αν προηγούνται τότε ...
Γνωρίζει κανείς τα ονόματα των 24μηνιτών που ευνοήθηκαν από τη ρύθμιση αυτή;