0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπ.παιδειας,210 344 36 58, κυρια Σινανογλου, προισταμενη διευθυνσης προσωπικου(οπου υπαγεται το τμημα διορισμων), σπαστε τα τηλ. να κοψει το λαιμο της να βγει ανακοινωση σημερα, μας εφαγε με τη γραφειοκρατια της, αυτη και το εθνικο τυπογραφειο,υπαρχει τροπος να ξεπεραστει αν θελουν, θα κανω και εγω οτι μπορω, αλλα δωστε της να καταλαβει με την πιεση σαςκαι μη σας πει δεν ξερει, ξερει και πολυ καλα
λείπει σε άδεια η κα Σινάνογλου, όσο και η κα Ευσταθίου. από Δευτέρα.
Εγώ, το είπα απ' την αρχή...Θα ακολουθούν παρελκυστική τακτική, μέχρι να εκριθεί η δόση...Η δόση εγκρίνεται την Τρίτη. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε νέα οπωσδήποτε...
Παράθεση από: athapris στις Νοεμβρίου 16, 2012, 11:28:44 amΕγώ, το είπα απ' την αρχή...Θα ακολουθούν παρελκυστική τακτική, μέχρι να εκριθεί η δόση...Η δόση εγκρίνεται την Τρίτη. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε νέα οπωσδήποτε...προφανως και θα εχουμε νεα απο βδομαδα, αλλα δεν εχει να κανει μες τη δοση ρε παιδια, με τη γραφειοκρατια εχει να κανει, και οσο για τα ονοματα δεν ειναι ακριβως ετσι, ολα ηταν, αλλα οχι οπως επρεπε, δηλαδη κολλησαμε στα τυπικα, δεν ξεχασαν καποιον, αφηστε ειναι να βαρας το κεφαλι σου, παντως σιγα μην περιμενει το παιδειας τη μερκελ, μη λεμε αλλα αντ αλλων, καμια σχεσητο νεο εγγραφο δεν εχει φτασει, η εχει κολλησει στα εισερχομενα, ακομα ψαχνω, μπορει και να φυγε σαν απλη αλληλογραφια, οποτε....ελεος πιαπαντως εγω λεφτα γλιτωνω,απο ταξιδια πανω κατω,ενοικια, ασε που παιρνω περισσοτερα σαν αναπληρωτης αλλοιμονο σε αυτους που ειναι ακομα ανεργοι