*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμός με ΑΣΕΠ 2009  (Αναγνώστηκε 34308 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
Διορισμός με ΑΣΕΠ 2009
« στις: Ιουλίου 12, 2012, 12:18:05 pm »
Καλημέρα σας,
ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν μπορεί καποιος να μου απαντήσει. Είχα δώσει εξετάσεις ΑΣΕΠ το 2009 και ήμουν από του επιτυχόντες - μη διοριστέους σε αρκετά καλή σειρά (τότε μπορούσαμε ακόμα να μιλάμε για συμπληρωματικούς διορισμούς). Φυσικά με τα πρώτα σημάδια της κρίσης έχασα κάθε ελπίδα και σταμάτησα να το παρακολουθώ.
Όσο όμως βλέπω να καθυστερεί ο διαγωνισμός θέλω λίγο να δω τι παίζει. Έτσι, η πρώτη μου ερώτηση είναι αν ξέρει κανείς πόσοι έχουν διοριστεί από τον ΑΣΕΠ του 2009 - μέχρι ποιο νούμερο δηλαδή έχουν πάρει τους επιτυχόντες. Εγώ μπορώ να το παρακολουθώ κάπου αυτό?
Η δεύτερη ερώτησή μου είναι ότι το 2010 έγινα τρίτεκνη. Αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω (πόσο σιχαίνομαι τη λέξη...) για μόνιμο διορισμό? Ξέρω ότι θα είχα ελπίδες για αναπληρώτρια αλλά μου είναι αδύνατον να φύγω από την πόλη μου για διάφορους λόγους και γι΄αυτό ρωτάω για μόνιμο διορισμό που μπορώ να κάνω κάποιες παραπάνω θυσίες.

Ευχαριστώ πολύ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2012, 12:23:42 pm από Mafalda2 »
I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions in which they can learn. - Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Διορισμός με ΑΣΕΠ 2009
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:31:45 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 12, 2012, 12:29:54 pm »
Η δεύτερη ερώτησή μου είναι ότι το 2010 έγινα τρίτεκνη. Αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω (πόσο σιχαίνομαι τη λέξη...) για μόνιμο διορισμό? Ξέρω ότι θα είχα ελπίδες για αναπληρώτρια αλλά μου είναι αδύνατον να φύγω από την πόλη μου για διάφορους λόγους και γι΄αυτό ρωτάω για μόνιμο διορισμό που μπορώ να κάνω κάποιες παραπάνω θυσίες.
Για διορισμό όχι, δεν προβλέπεται για τους τρίτεκνους.
Το 20% των αναπληρωτών και όταν γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ θα καταργηθεί αυτό και θα έχεις 5 μόρια επιπλέον.
(αν δεν αλλάξει μέχρι τον ΑΣΕΠ ο νόμος 3848 που είναι σε ισχύ)

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 12, 2012, 12:51:41 pm »
Ευχαριστώ Στέλιο για την απάντηση. Κάτι τέτοιο θυμόμουν και εγώ απλά επειδή έχει περάσει καιρός που τα παρακολουθούσα - με 3 παιδιά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα - είπα μήπως άλλαξε τίποτα! Όσο για τον αριθμό των διορισμένων ΑΣΕΠ ξέρει κανείς τίποτα?
I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions in which they can learn. - Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 12, 2012, 07:11:35 pm »
Δεν θυμάμαι σε ποιο νούμερο έχει φτάσει απλώς ξέρω ότι έχουν μείνει ακόμα 77 άτομα απο τους 600!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:31:45 »

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 12, 2012, 07:47:38 pm »
Εγώ αν θυμάμαι καλά ήμουν γύρω στο 640... Που σημαίνει ότι πρέπει να διορίσει φέτος 120 περίπου για να είμαι μέσα!  :(

Πότε είπαμε έιναι ο επόμενος ΑΣΕΠ????? :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 13, 2012, 10:32:33 pm »
Κι εγω ειχα καλη σειρά γύρω στο 660, αυτο στο οποίο ελπίζω είναι ότι δε θα γίνει ΑΣΕΠ ούτε για την επόμενη χρονια και ότι θα γίνουν διορισμοί με το 60% - 40% ώστε να προσληφθούν οι επόμενοι επιτυχόντες. Όσο περνάει ο καιρός και δεν ακούγεται κάτι για ΑΣΕΠ τόσο αυξάνονται οι ελπίδες μου. Για συμπληρωματικούς διορισμούς ξέρει κανεις κάτι;;

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 14, 2012, 03:56:13 pm »
Μάλλον μας έπιασε το καλοκαίρι και δεν απαντάει κανείς!!!!!!!!!

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 14, 2012, 04:04:42 pm »
θα ήθελα να σου απαντήσω, αλλά δε θα ήμουν ευγενική...με ποια λογική να πάρουν από τους υπόλοιπους επιτυχόντες του 2009 και να μη γίνουν παράλληλοι πίνακες επιτυχόντων όλων των προηγούμενων ΑΣΕΠ;όπως κατάλαβες ανήκω στα κορόιδα των προηγούμενων...

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 16, 2012, 10:26:45 am »
adigoni πίστεψέ με σε καταλαβαίνω... Αλλά δυστυχώς δεν το φτιάξαμε εμείς το σύστημα. Τουλάχιστον με τους προηγούμενους ΑΣΕΠ είχαν πάρει συμπληρωματικούς. Οπότε δεν μπορώ να πως αν είσαι μεγαλύτερο κορόιδο από εμένα!!!!!! :) Ή από όλους τους εμπλεκόμενους στο σύστημα...

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 16, 2012, 11:22:44 am »
Μη μπερδεύετε τους επιλαχόντες (οι οποίοι ήταν ένας μικρός αριθμός πέραν του κάθε φορά συγκεκριμένου αριθμού του ΦΕΚ ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός) με συμπληρωματικούς διορισμούς επιτυχόντων.
Αν δεν κάνω λάθος ποτέ δεν έχουν γίνει "συμπληρωματικοί διορισμοί επιτυχόντων του ΑΣΕΠ" πέραν του αριθμού διοριστέων της προκύρηξης.

Και στην τελική η Αντιγόνη έχει ένα δίκιο: και γιατί να διοριστούν επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ και όχι και των προηγούμενων.

Αποσυνδεδεμένος typos72

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 16, 2012, 11:52:32 am »
Στέλιο,αν μου επιτρέπεις,μια μικρή επεξήγηση.Όπως σωστά λες,άλλο οι επιλαχόντες του ασεπ και άλλο αυτοί που ακολουθούν απο κοντα τους διοριστέους του ασεπ.Πάλι,είπες σωστά,πως οι δεύτεροι δεν έχουν διοριστεί ποτέ.Επίσης,η Αντιγόνη έχει δίκιο σ αυτο που λέει,γιατί να διοριστέουν αυτοί του ασεπ 09 και όχι αυτοί του ασεπ 07.Το θέμα έχει ως εξής:για να θεωρηθεί απο τον νόμο κάποιος επιτυχών του ασεπ πρέπει να έχει δύο προυποθέσεις:1)να έχει πάρει την βάση στον ασεπ, και 2)να έχει καταλάβει μια απο τις προκηρυσσόμενες θέσεις της ειδικότητας του.Δηλαδή, ο επιτυχών είναι ο διοριστεός.Αν διαβάσεις το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα δεις πως μιλάει για τα φεκ των επιτυχόντων του ασεπ.Οι επιλαχόντες γίνονταν επιτυχόντες,γιατί με απόφαση των υπουργών παιδείας+εσωτερικών το ασεπ του έδινε φεκ.Γι αυτό ακριβώς όσοι ακολουθούσαν απο κοντά σε βαθμολογία τους επιτυχόντες-διοριστέους δεν αποκτούσαν δικαίωμα διορισμού.Αυτό που παράνομα στερούσαν απο τους παραπάνω συναδέλφους ήταν το δικαίωμα να μοριοδοτηθούν για την καλή βαθμολογία που πήραν στον ασεπ.Την στιγμή που η προυπηρεσία μοριοδοτούνταν,το θεωρώ έγκλημα σε βάρος των συναδέλφων,οι οποίοι αν και έγραφαν καλά αναγκάζονταν στον επόμενο ασεπ να ξεκινήσουν απο το μηδέν(εκτός και αν είχαν προυπηρεσία).Το μόνο που θα πω είναι πως στο υπουργείο Παιδείας αν δεν διεκδικήσεις δικαστικά το δίκιο σου,τότε το χάνεις.Γι αυτό,όλες η αδικίες που έγιναν,έγιναν γιατί οι δικαιούχοι αδράνησαν και οι καιτοσκόποι τους αφαίρεσαν τα δικαιώματα τους χωρίς να έχουν συνέπειες!!!

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 16, 2012, 12:03:11 pm »
Η βαθμολογία πάνω από την βάση του ΑΣΕΠ μοριοδοτούνταν και έδινε και αναπλήρωση.
Απλώς όχι για πάντα (όπως η "απλή" προϋπηρεσία).

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 16, 2012, 12:05:17 pm »
Αυτό που παράνομα στερούσαν απο τους παραπάνω συναδέλφους ήταν το δικαίωμα να μοριοδοτηθούν για την καλή βαθμολογία που πήραν στον ασεπ.Την στιγμή που η προυπηρεσία μοριοδοτούνταν,το θεωρώ έγκλημα σε βάρος των συναδέλφων,οι οποίοι αν και έγραφαν καλά αναγκάζονταν στον επόμενο ασεπ να ξεκινήσουν απο το μηδέν(εκτός και αν είχαν προυπηρεσία)
Μπορούσαν όμως να ενταχθούν στους πίνακες ωρομισθίων-αναπληρωτών και σιγά σιγά να αποκτήσουν προϋπηρεσίες που τους έδωσε το δικαίωμα να διοριστούν είτε με 24μηνο είτε με 40% (Όχι όλοι βέβαια). Και κάποιοι εξ αυτών περιμένουν ακόμη στη μεταβατική.

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 16, 2012, 12:10:13 pm »
Το πιο δικαιο λοιπον μηπως ειναι κατι ''μικτο'';Τελος παντων,εμαθε κανεις οτι θα γινονται διορισμοι και γι'αυτο μαλωνουμε για τον τροπο;Ας μη βιαζομαστε!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)