0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:58:14 pmΠαράθεση από: panosonap στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:03:20 pmΣυγχαρητήρια F.! που θα παει θα αναρτηθουν!!!Μόλις με ειδοποίησαν για 15 ώρες , μήπως ξέρει κανείς από σας βρε παιδιά πόσα θα είναι αυτά τα χρήματα που θα παίρνουμε μ'αυτές τις ώρες??? Γιατί είναι μειωμένου. Επειδή είμαι γύρω στις 2,5 ώρες απόσταση λέω μήπως να πηγαινοέρχομαι ή να τις κάνω μαζεμένες? Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία σε ανάλογη περίπτωση γιατί έχω πελαγώσει λίγο...Σκέφτομαι δλδ να πάω ή να μην πάω....Καλή επιτυχία σε όσους - 'εστω και καθηστερημένα - αναλαμβάνουν εργασία!!!!!!!!!Καλό ξεκίνημα παιδιάκαλησπερα και συγχαρητηρια στους προσληφθεντες.Μια απορια, σε ειδοποιοησαν;Kαι σου ειπαν και τις ωρες;Ποιοι;Κατι αλλο, επειδη πρωτη φορα μειωμενου ,athinaki ,ή οποιος αλλος ξερει ,πειτε μου για την προυπηρεσια.Τι θα πει 15/21; πως τη μετραμε αν θεωρησουμε οτι στο πληρες ειναι μηνας και μοριο;
Παράθεση από: panosonap στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:03:20 pmΣυγχαρητήρια F.! που θα παει θα αναρτηθουν!!!Μόλις με ειδοποίησαν για 15 ώρες , μήπως ξέρει κανείς από σας βρε παιδιά πόσα θα είναι αυτά τα χρήματα που θα παίρνουμε μ'αυτές τις ώρες??? Γιατί είναι μειωμένου. Επειδή είμαι γύρω στις 2,5 ώρες απόσταση λέω μήπως να πηγαινοέρχομαι ή να τις κάνω μαζεμένες? Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία σε ανάλογη περίπτωση γιατί έχω πελαγώσει λίγο...Σκέφτομαι δλδ να πάω ή να μην πάω....Καλή επιτυχία σε όσους - 'εστω και καθηστερημένα - αναλαμβάνουν εργασία!!!!!!!!!Καλό ξεκίνημα παιδιά
Συγχαρητήρια F.! που θα παει θα αναρτηθουν!!!
η τελευταία πλήρους φιλολόγων στο α ρεθύμνου τι νουμερο έχει στον πινακα το βρήκε κάποιος/α?
Παράθεση από: katerinal στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:50:34 pmΔεν με πήραν και δεν είχα βάλει το κουτάκι για μειωμένου στις λοιπές περιοχές. Αλλά έχω μία ερώτηση, γιατί άτομα που είναι πιο χαμηλά στον πίνακα από εμένα τους έχουν πάρει σε περιοχές που είχα δηλώσει;;Τις είχες δηλώσει εκείνες τις περιοχές ως μειωμένου ή όχι;Αν δεν τις είχες δηλώσει ως μειωμένου αλλά μόνο με πλήρες ωράριο, είναι λογικό.
Δεν με πήραν και δεν είχα βάλει το κουτάκι για μειωμένου στις λοιπές περιοχές. Αλλά έχω μία ερώτηση, γιατί άτομα που είναι πιο χαμηλά στον πίνακα από εμένα τους έχουν πάρει σε περιοχές που είχα δηλώσει;;
Παράθεση από: ealevrid στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 02:55:19 pmΚαλησπέρα σας...η απορία μου εμένα είναι η εξής: στου μειωμένου ωραρίου τα ένσημα πόσα θα είναι;;;με πήραν ως μειωμένου, αύριο θα πάω να μάθω ώρες, περιοχή κτλ κτλ..Αν σου δώσουν 15 ώρες και πηγαίνεις κάθε μέρα τα ένσημα θα είναι 21 με 22 το μήνα
Καλησπέρα σας...η απορία μου εμένα είναι η εξής: στου μειωμένου ωραρίου τα ένσημα πόσα θα είναι;;;με πήραν ως μειωμένου, αύριο θα πάω να μάθω ώρες, περιοχή κτλ κτλ..
Παράθεση από: marsak72 στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 02:56:34 pmΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:58:14 pmΠαράθεση από: panosonap στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:03:20 pmΣυγχαρητήρια F.! που θα παει θα αναρτηθουν!!!Μόλις με ειδοποίησαν για 15 ώρες , μήπως ξέρει κανείς από σας βρε παιδιά πόσα θα είναι αυτά τα χρήματα που θα παίρνουμε μ'αυτές τις ώρες??? Γιατί είναι μειωμένου. Επειδή είμαι γύρω στις 2,5 ώρες απόσταση λέω μήπως να πηγαινοέρχομαι ή να τις κάνω μαζεμένες? Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία σε ανάλογη περίπτωση γιατί έχω πελαγώσει λίγο...Σκέφτομαι δλδ να πάω ή να μην πάω....Καλή επιτυχία σε όσους - 'εστω και καθηστερημένα - αναλαμβάνουν εργασία!!!!!!!!!Καλό ξεκίνημα παιδιάκαλησπερα και συγχαρητηρια στους προσληφθεντες.Μια απορια, σε ειδοποιοησαν;Kαι σου ειπαν και τις ωρες;Ποιοι;Κατι αλλο, επειδη πρωτη φορα μειωμενου ,athinaki ,ή οποιος αλλος ξερει ,πειτε μου για την προυπηρεσια.Τι θα πει 15/21; πως τη μετραμε αν θεωρησουμε οτι στο πληρες ειναι μηνας και μοριο;Ανάλογα πόσες ώρες θα έχεις. Αν έχεις 15 ώρες τότε περίπου με 0.7 μόρια το μήνα
Παράθεση από: athinaki στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 03:00:33 pmΠαράθεση από: ealevrid στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 02:55:19 pmΚαλησπέρα σας...η απορία μου εμένα είναι η εξής: στου μειωμένου ωραρίου τα ένσημα πόσα θα είναι;;;με πήραν ως μειωμένου, αύριο θα πάω να μάθω ώρες, περιοχή κτλ κτλ..Αν σου δώσουν 15 ώρες και πηγαίνεις κάθε μέρα τα ένσημα θα είναι 21 με 22 το μήνα Είσαι σίγουρη γι' αυτό? Γιατί σκεφτόμουν να συμπυκνώσω τις ώρες σε 2-3 μέρες για να μην ταλαιπωρούμαι.
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 04:25:06 pmΠαράθεση από: athinaki στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 03:00:33 pmΠαράθεση από: ealevrid στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 02:55:19 pmΚαλησπέρα σας...η απορία μου εμένα είναι η εξής: στου μειωμένου ωραρίου τα ένσημα πόσα θα είναι;;;με πήραν ως μειωμένου, αύριο θα πάω να μάθω ώρες, περιοχή κτλ κτλ..Αν σου δώσουν 15 ώρες και πηγαίνεις κάθε μέρα τα ένσημα θα είναι 21 με 22 το μήνα Είσαι σίγουρη γι' αυτό? Γιατί σκεφτόμουν να συμπυκνώσω τις ώρες σε 2-3 μέρες για να μην ταλαιπωρούμαι.Είμαι σχεδόν σίγουρη. Αλλα να σου πω κάτι αν είσαι παράλληλη στήριξη δεν νομίζω να μπορείς να συμπυκνώσεις τις ώρες σου σε 2-3 μέρες. Σκέψου οτι η παράλληλη στήριξη είναι να μπαίνεις (π.χ στα φιλολογικά μαθήματα) μαζί με τον άλλο καθηγητή μέσα στη τάξη και εσύ κάθεσαι δίπλα στο παιδί.
Εγω που θα ειμαι σε 2 σχολεια, τα οποια εχουν μιση ωρα με το αυτοκινητο αποσταση θα μπορεσω να κανονισω τι ωρες μου καπως ωστε να με βολευουν η επειδη παω τωρα πρεπει να δεχθω ο,τι μου πουν και στην ουσια να κοψω το λαιμο μου να βρω λυση.. εννοω αν εχω δικαιωμα να το συζητησω η οχι.
Παράθεση από: athinaki στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 03:03:50 pmΠαράθεση από: marsak72 στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 02:56:34 pmΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:58:14 pmΠαράθεση από: panosonap στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:03:20 pmΣυγχαρητήρια F.! που θα παει θα αναρτηθουν!!!Μόλις με ειδοποίησαν για 15 ώρες , μήπως ξέρει κανείς από σας βρε παιδιά πόσα θα είναι αυτά τα χρήματα που θα παίρνουμε μ'αυτές τις ώρες??? Γιατί είναι μειωμένου. Επειδή είμαι γύρω στις 2,5 ώρες απόσταση λέω μήπως να πηγαινοέρχομαι ή να τις κάνω μαζεμένες? Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία σε ανάλογη περίπτωση γιατί έχω πελαγώσει λίγο...Σκέφτομαι δλδ να πάω ή να μην πάω....Καλή επιτυχία σε όσους - 'εστω και καθηστερημένα - αναλαμβάνουν εργασία!!!!!!!!!Καλό ξεκίνημα παιδιάκαλησπερα και συγχαρητηρια στους προσληφθεντες.Μια απορια, σε ειδοποιοησαν;Kαι σου ειπαν και τις ωρες;Ποιοι;Κατι αλλο, επειδη πρωτη φορα μειωμενου ,athinaki ,ή οποιος αλλος ξερει ,πειτε μου για την προυπηρεσια.Τι θα πει 15/21; πως τη μετραμε αν θεωρησουμε οτι στο πληρες ειναι μηνας και μοριο;Ανάλογα πόσες ώρες θα έχεις. Αν έχεις 15 ώρες τότε περίπου με 0.7 μόρια το μήναΤα χρήματα πόσα είναι για 15 ώρες την εβδομάδα? Τα παίρνεις κάθε μήνα ή περιμένεις όπως στους ωρομίσθιους?Επίσης, από δω και πέρα είναι σχεδόν 4 μήνες προϋπηρεσία. Μετά θα δικαιούμαστε επίδομα ανεργίας ή θα μείνουμε με το παράπονο??
Παράθεση από: athinaki στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 04:34:07 pmΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 04:25:06 pmΠαράθεση από: athinaki στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 03:00:33 pmΠαράθεση από: ealevrid στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 02:55:19 pmΚαλησπέρα σας...η απορία μου εμένα είναι η εξής: στου μειωμένου ωραρίου τα ένσημα πόσα θα είναι;;;με πήραν ως μειωμένου, αύριο θα πάω να μάθω ώρες, περιοχή κτλ κτλ..Αν σου δώσουν 15 ώρες και πηγαίνεις κάθε μέρα τα ένσημα θα είναι 21 με 22 το μήνα Είσαι σίγουρη γι' αυτό? Γιατί σκεφτόμουν να συμπυκνώσω τις ώρες σε 2-3 μέρες για να μην ταλαιπωρούμαι.Είμαι σχεδόν σίγουρη. Αλλα να σου πω κάτι αν είσαι παράλληλη στήριξη δεν νομίζω να μπορείς να συμπυκνώσεις τις ώρες σου σε 2-3 μέρες. Σκέψου οτι η παράλληλη στήριξη είναι να μπαίνεις (π.χ στα φιλολογικά μαθήματα) μαζί με τον άλλο καθηγητή μέσα στη τάξη και εσύ κάθεσαι δίπλα στο παιδί. ΩΩΩΧΧΧ Αλήθεια ? Την έκατσα τελικά. με βλέπω να πηγαινοέρχομαι καθε μέρα