0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλε μου foibos81 Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου Αν εγω αρνηθω στην ειδικη αγωγη γιατι να διαγραφω απο εναν πινακα που δεν κληθηκα να αναλαβω υπηρεσια Με ρωτησε το Υπουργειο αν εγω ηθελα να παω στην Κρητη π.χ να διδαξω σε Γυμνασιο γενικης παιδειας και ειπα οχι; Αν εμενα με καλεσαν απο τον πινακα Braille και για τους χ ψ λογους εγω εκρινα πως δεν θελω να διδαξω σε τυφλο μαθητη φετος γιατι να διαγραφω απο την γενικη εκαπιδευση;
Δε σου φαίνεται πιο λογικό να εννοεί ότι διαγράφονται από τον πίνακα από τον οποίο τους κάλεσαν και αρνήθηκαν την πρόσληψη ε;;
Και για την ακρίβεια αναφέρεται:"Στις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 45β του ν.3149/2003 (ΦΕΚ 141/10.06.2003 τ.Α΄)ορίζεται ότι δεν εντάσσονται σε πίνακα αναπληρωτών όσοι δεν έχουν αποδεχθεί διορισμό τους σε θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών."Άρα σύμφωνα με έναν υποκειμενικό τρόπο σκέψης και παρερμηνείας που είναι ακριβώς αντίστοιχη με αυτή που αναφέρεται στους πίνακες αναπληρωτών, ο υπάλληλος θα μπορούσε να πει: μα εδώ μιλάμε για ειδική αγωγή, είναι διαφορετική η εν λόγω προκήρυξη από την γενική, (άσχετα αν το ίδιο εδάφιο υπάρχεικαι στην εγκύκλιο της γενικής), άρα ο Παπαδόπουλος Χ που αρνήθηκε πρόσληψη μονίμου στην γενική ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΟΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ, μιας και η προκήρυξη είναι διαφορετική.Έχει κάτι λάθος το σκπετικό μου, σε αντιστοιχία με το προηγούμενο;; Και όμως είναι λάθος. Άρα για εμ΄να λάθος είναι και το γεγονός που δέχονται τους εκπαιδευτικούς της προηγούμενης κατηγορίας που μιλούσα και στους πίνακες αναπληρωτών της γενικής