0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα, επειδή θα πάω να κάνω την αίτηση αλλά η βεβαίωση της braille είναι ξεχασμένη στο άλλο σπίτι (στο οποίο θα πάω το σ/κ), μπορώ να κάνω δήλωση ότι θα το προσκομίσω αργότερα πχ εντός 3 εργάσιμων ημερών;; μπορούν να μου πουν ότι δεν το δέχονται;;
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 14, 2012, 12:57:55 pmΚανω μια υποθετικη ερωτηση προς οποιον γνωριζει και θελει να απαντησει: Ας υποθεσουμε οτι καποιος κανει τα χαρτια του για αναπληρωτης στην ειδικη και αφου ληξει η προθεσμια των αιτησεων αναγνωριζεται το μεταπτυχιακο του. Εχει δικαιωμα να το καταθεσει εκεινη τη χρονια ή παει για του χρονου? ΕυχαριστωΦαντάζομαι είναι ή μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής, ή μεταπτυχιακό που σου δίνει παιδαγωγική επάρκεια. Ναι, οποιαδήποτε στιγμή αναγνωριστεί, μπορείς να το καταθέσεις!
Κανω μια υποθετικη ερωτηση προς οποιον γνωριζει και θελει να απαντησει: Ας υποθεσουμε οτι καποιος κανει τα χαρτια του για αναπληρωτης στην ειδικη και αφου ληξει η προθεσμια των αιτησεων αναγνωριζεται το μεταπτυχιακο του. Εχει δικαιωμα να το καταθεσει εκεινη τη χρονια ή παει για του χρονου? Ευχαριστω
Διαβάσατε την εγκύκλιο? ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ VΙ: Μετά την κατάρτιση και κύρωση των πινάκων πρόσληψης αναπληρωτών ΕΑΕ και ωρομίσθιων ΕΑΕ, τροποποίηση της σειράς κατάταξης είναι επιτρεπτή μόνο στις περιπτώσεις που οι ήδη ενταγμένοι στους πίνακες αποκτήσουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή αποκτήσουν πτυχίο ή βεβαίωση τρίμηνης επιμόρφωσης της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή προσκομίσουν πιστοποιητικό αναπηρίας 67% ή πιστοποιητικά ειδικών κατηγοριών (ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας) ή πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α΄ ή πιστοποιητικό χρόνου κτήσης πτυχίου ή βαθμού πτυχίου. Επίσης, μετά την κατάρτιση και κύρωση των πινάκων πρόσληψης δύναται να καταχωρηθεί και η ιδιότητα του τριτέκνου.
Δίκαιο το αίτημα σου (κατά την γνώμη μου), ίσως αν το είχες κάνει ερώτημα από το πρώτο έτος σου να είχε λυθεί τώρα. Εντύπωση πάντως μου προκαλεί η άγνοια που είχες τόσα χρόνια του βασικού νόμου τους αντικειμένου που σπούδαζες.Καλή τύχη πάντως, βρες και άλλους σαν και εσένα και πιέστε βουλευτές για τροποποίηση του νόμου ή ότι άλλο.Υ.Γ. υποθέτω έκανες τα χαρτιά σου για πρωτοβάθμια